Ghivece vesele pentru pervazul tau

Ghivecele din casa ta pot veni in diferite forme si culori si pot gazdui numeroase tipuri de plante ornamentale. Tocmai pentru a nu avea un ghiveci banal, care sa nu iasa cu nimic din comun, iti recomandam sa apelezi la modele cat mai vesele de ghivece, iar astfel plantele tale vor iesi si mai mult in evidenta.


Deschide Galeria

Pentru ca orice gradinar amator sau experimentat adora cresterea plantelor in ghivece, aceste modele trebuie sa fie atent alese pentru a fi sigur ca reflecta atat personalitatea si gusturile tale, dar in acelasi timp sa si fie oarecum compatibile cu plantele pe care le gazduiesc.

Gandeste-te la o planta sau o floare anume pe care o cresti in casa si incearca sa iti imaginezi cum ar arata ghiveciul potrivit pentru ea. Cum ii poti scoate trasaturile in evidenta: cu ajutorul unui ghiveci cochet si original, cumparat de la magazin sau creat chiar de tine?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care trebui sa ti le pui daca iti doresti sa ai un design interior gandit pana la ultimele detalii si daca iti doresti sa le oferi o casa iesita din comun tuturor plantelor si florilor care cresc la tine in casa.

Pervazul este un loc optim unde poti pozitiona ghivecele, deoarece plantele isi vor lua doza de soare atat de necesara unei cresteri optime, iar oamenii care trec pe langa casa ta vor putea admira ghivecele tale haioase.

Sursa Foto: http://www.chicagomag.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...