Modele de gresie pentru intreaga casa

Noile tendinte in materie de podea includ din ce in ce mai mult gresia. Pe langa obisnuitul parchet, iata ca si gresia incepe sa castige teren. Fiind usor de intretinut si igienica, placile de gresie vin intr-o varietate mare de culori, texturi si modele.

Deschide Galeria

Gresia reprezinta o gura de aer proaspat pentru orice decor si ofera posibilitatea sa experimentezi diverse modele in functie de dorintele tale. In mod sigur, ea nu mai este doar pentru baie sau bucatarie. Este folosita cu succes in living, dining si holuri sau chiar dormitoare.

Beneficiile placilor de gresie sunt recunoscute in special de catre cei care locuiesc in zonele calde, in care verile sunt lungi si pe alocuri caniculare. De aceea e necesar pentru acestia sa pastreze un climat cat mai racoros in interiorul casei. Insa, aceasta nu este o regula. Gresia este folosita peste tot in lume, indiferent de conditiile climatice. Noile posibilitati de incalzire prin podea sunt perfecte pentru iubitorii de caldura si pentru cei suferinzi, in special cei cu picioarele reci.

Modelele de gresie lucioasa sunt ideale pentru spatiile mici intrucat reflecta mai multa lumina si creeaza impresia de un spatiu mai larg. Acesta este cazul bucatariilor. Exista si placi care imita structura parchetului, astfel ca puteti imbina utilul cu placutul.

Varietatea de texturi si forme permit selectarea gresiei pentru livinguri, creand astfel cele mai variate decoruri. Placile decorative vor fi suficiente pentru podeaua din living, niciun covor nemaifiind necesar. Curatarea va fi astfel, mai usor de facut.

In galerie, va oferim o selectie de spatii in care au fost folosite placile de gresie pentru podea pentru a va inspira in propriul design. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole