Modele de living cu inspiratie marina

Marea este un loc iubit de multi dintre noi. Pentru cei norocosi care au privilegiul de a locui langa ea, fiecare zi e deosebita, mai ales vara. Insa cu totii ne-am dori sa o avem mai aproape, sa profitam de beneficiile si frumusetile ei zi de zi. Cum putem realiza asta? Simplu. Aducem marea in decorul casei noastre prin cateva trucuri. De aceea, va prezentam azi cateva modele de living cu inspiratie marina.

Deschide Galeria

Daca va doriti sa creati un aspect cu inspiratie marina, adoptati o paleta de culori cu accente de bleu si albastru si decorati cu diverse elemente ca scoicile sau boluri in care sa aduceti parfumul marii: nisip, stelute de mare, cochilii. Si tablourile cu tematica marina sunt binevenite intr-un astfel de spatiu.

Alegeti diverse game de culori ca bejul sau cremul care imita nuanta nisipului. La fel de indicate sunt si culorile care amintesc de apa marii si de cerul senin.

Un duo de culori ca alb-albastru va reflecta cu siguranta un stil cu inspiratie marina. De la albastru puternic, la bleu pal, turcoaz pana la cateva pete de bej-maro, combinatia este ideala pentru un living cu o atmosfera ca la mare si un plus de confort.

Sa nu uitam nici galbenul care ne aminteste de lumina puternica a soarelui de vara. De la decoratiuni pe pereti, la cateva perne decorative, nuantele de galben introduse printre albastru si turcoaz, redau de minune aerul varatic, ca de plaja. 

Nici accesoriile nu ar trebui uitate din acest decor. Ele vin sa completeze armonios tematica marina. Perne decorative cu diverse modele, ca o ancora sau linii imitand valurile, lampi cu franghii, tablouri cu vapoare, ba chiar si un cufar al bunicii pe post de masuta de cafea sunt ideale pentru a reda stilul marin in decor. 

Sursa foto: homedesignlover.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole