fbpx

Modele de paturi pentru camera copilului tau

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Decorarea camerei copilului cuprinde diferite etape care au legatura in principal cu varsta si cu preocuparile celui mic.

Deschide Galeria

Poate printre cele mai importante dintre piesele care vor decora incaperea, cea mai importanta este patul. Si asta pentru ca e important sa ii asigure un somn odihnitor si o sedere confortabila. Nu in cele din urma, ne dorim ca viitorul pat sa se integreze in decor si mai ales in spatiul camerei, care de cele mai multe ori este unul mic sau ingust.

Care ar fi optiunile in acest caz? Optimizarea este cuvantul cheie. Nimic nu trebuie ignorat. Nici forma patului, nici celelalte piese de mobilier pe care le putem introduce intr-un mod cat mai minimalist posibil. Spatiile de depozitare de sub pat in forma unor sertare, precum si cele integrate direct in tablia patului vor fi foarte utile pentru a stoca diverse obiecte sau haine.

Optiunile pe care vi le prezentam azi sunt variante potrivite pentru multe tipuri de camere si mai ales preferinte. Sunt modele “cuminti” care merg integrate cu usurinta in orice tip de decor si care ofera mai presus de orice, confortul necesar. Culorile si optiunile de design sunt diversificate, fiind potrivite atat baietilor cat si fetelor. Este bine sa lasam si copilului nostru libertatea de a-si alege culorile sau elementele care sa-i reflecte personalitatea si preferintele in materie de design.

Daca ati demarat deja procesul de amenajare a camerei, modelele pe care le veti regasi in galerie va vor fi cu adevarat utile. Spor la decorat! 

Sursa foto: homedesignlover.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...