Modele de paturi pentru camera copilului tau

Decorarea camerei copilului cuprinde diferite etape care au legatura in principal cu varsta si cu preocuparile celui mic.


Deschide Galeria

Poate printre cele mai importante dintre piesele care vor decora incaperea, cea mai importanta este patul. Si asta pentru ca e important sa ii asigure un somn odihnitor si o sedere confortabila. Nu in cele din urma, ne dorim ca viitorul pat sa se integreze in decor si mai ales in spatiul camerei, care de cele mai multe ori este unul mic sau ingust.

Care ar fi optiunile in acest caz? Optimizarea este cuvantul cheie. Nimic nu trebuie ignorat. Nici forma patului, nici celelalte piese de mobilier pe care le putem introduce intr-un mod cat mai minimalist posibil. Spatiile de depozitare de sub pat in forma unor sertare, precum si cele integrate direct in tablia patului vor fi foarte utile pentru a stoca diverse obiecte sau haine.

Optiunile pe care vi le prezentam azi sunt variante potrivite pentru multe tipuri de camere si mai ales preferinte. Sunt modele “cuminti” care merg integrate cu usurinta in orice tip de decor si care ofera mai presus de orice, confortul necesar. Culorile si optiunile de design sunt diversificate, fiind potrivite atat baietilor cat si fetelor. Este bine sa lasam si copilului nostru libertatea de a-si alege culorile sau elementele care sa-i reflecte personalitatea si preferintele in materie de design.

Daca ati demarat deja procesul de amenajare a camerei, modelele pe care le veti regasi in galerie va vor fi cu adevarat utile. Spor la decorat! 

Sursa foto: homedesignlover.com

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...