Modele inedite de mobilier in forma de litere

Mobila este unul dintre cele mai importante aspecte din casa noastra, daca nu chiar cel mai important, atat din punct de vedere al designului interior, cat si al functionalitatii sale. Cand alegi mobila pentru casa ta sau doar pentru o camera, vrei mereu sa iei o decizie inteleapta, deoarece va trebui sa locuiesti “alaturi” de aceste elemente de mobilier cativa ani buni.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca posibilitatile tale sunt foarte variate, iar industria in acest domeniu evolueaza foarte rapid si in mod constant, trebuie sa te gandesti in primul rand la restul elementelor practice si decorative din casa ta.

In functie de acestea, mobila trebuie sa vina ca o completare, pentru a intregi un stil pe care l-ai gandit, un stil care te reprezinta si iti creeaza placere atunci cand il privesti.

Pentru ca zilnic vei intra in contact cu mobila aleasa de tine, iti sugeram sa incerci un tip de mobilier realizat in forma unor litere. Cu un aspect dinamic, elegant si iesit din comun, mobila in forma de litere va iesi in evidenta in fata restul lucrurilor prezente la tine in locuinta.

Putand opta pentru orice litera din alfabet sau orive combinatie, poti realiza jocuri de cuvinte, mesaje sau poti pune initialele tale, ale familie, ale unui autor preferat sau ale orasului tau de suflet.

In situatia in care ai copii si se cearta mereu pe locurile de la masa, poti alege scaune care sa aiba initialele lor si astfel, certurile si discutiile deranjante de la masa vor inceta, intr-o maniera subtila si eleganta.

Nu ramane decat sa te decizi asupra literelor pe care le vrei, in functie de planurile si jocurile de cuvinte pe care le doresti la tine in casa, iar daca vei achizitiona mobilier in forma de litere, vei putea mereu sa ii surprinzi pe cei dragi cu jocuri de cuvinte sau mesaje frumoase de intampinare.

 

Sursa Foto: TrendHunter.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole