Moduri de a organiza jucariile copiilor

Toti cei dintre dumneavoastra care au copii stiu cat de greu este sa mentii curatenia si ordinea in casa. Fie ca sunt pete de murdarie sau jucariile imprastiate peste tot, traiul in preajma celor mici nu e deloc usor. Putem insa sa limitam aceasta dezordine si chiar cu bun gust.

Deschide Galeria

Jucariile copiilor pot fi organizate si integrate in decorul camerei lor intr-un mod foarte placut. Stransul jucariilor nu e o sarcina usoara. Zeci de bucati de lego, papusi, masinute, cubulete si alte obiecte in miniatura stau intinse pe podea, sub pat, sub scaune ca niste mici capcane asteptand sa fie adunate. Insa cum pot fi ele organizate astfel incat sa fie usor accesibile si usor de

Exista si solutii practice care ne vin in ajutor. Creati in camera copiilor un sertar sau mai multe sertare destinate stocarii jucariilor. Daca copiii au varsta potrivita ii puteti chiar implica si pe ei in aceasta activitate. Astfel si le vor aranja dupa preferintele lor. Pentru a le fi mai usor celor mici sa acceseze jucariile, inlaturati partea din fata a sertarului, lasand doar o mica portiune ridicata pentru a preintampina caderea jucariilor. Puteti chiar sa si vopsiti interiorul in culori vesele.

Si alte recipiente din casa pot fi folosite drept spatii de depozitare. Vasul pe care il folosesti la spalat, poate fi si el o metoda eficienta si chiar foarte ieftina de a stoca jucariile. 

Sursa foto: goodshomedesign.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole