Acest apartament de 40 de metri patrati se afla localizat in Moscova si a fost amenajat de catre biroul de arhitectura INT2 Architecture. Spatiul a fost reconfigurat si impartit intr-o camera de zi, un dormitor, o bucatarie, o baie si un mic spatiu de lucru.

Acest apartament este decorat cu o incantatoare schema de culori pastelate iar stilul de design interior poate fi incadrat undeva la imbinarea dintre stilurile scandinav si modern.

Peretii sunt decorati cu un model interesant de tapet, iar culoarea podelei completeaza bine schema cromatica si face ca spatiul sa para mult mai mare decat este in realitate.

Perdelele de la ferestre atarna din tavan pana in podea, iar acest lucru adauga un plus de spatialitate camerei.

Peste tot predomina elementele stilului scandinav, fie formele drepte ale mobilei, fie elementele din lemn care pot fi gasite din abundenta.

Functionalitatea este trasatura de baza a acestui stil. In amenajarile nordice nu gasim elemente inutile in designul de interior, tot ceea ce se vede este gandit pentru a fi folositor fara a incarca inutil decorul.

Intr-un colt al camerei de zi este un mic spatiu de lucru, sub care este amenajata o platforma ce ofera multiple spatii de stocare. Langa birou se afla un pat destul de confortabil, ceea ce este o solutie foarte ingenioasa. 

In aceasta amenajare s-au folosit pentru decorarea peretilor o multime de materiale si texturi, cum ar fi: panouri de lemn, tapet, gresie si nu in ultimul rand culori intense de vopsele.

Si nu in ultimul rand sufrageria, este un spatiu foarte relaxat si aerisit. Peretii cu diferite modele impreuna cu sistemul de iluminat alcatuiesc un spatiu cu adevarat modern. Iar peste tot vedem o multitudine de spatii de stocare, ceea ce ofera proprietarilor o mai buna modalitate de a se organiza.

Sursa foto: int2architecture.ru

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!