Motive geometrice in amenajarea unui apartament de 2 camere

Abordarea moderna cu numeroase elemente de accent dar si functionalitatea spatiului, sunt doar cateva din trasaturile pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie pentru propriul proiect. 

Deschide Galeria

Vorbim astazi de un apartament de 2 camere cu un interior neincarcat, cu numeroase forme si modele geometrice atat pe verticala cat si pe orizontala.

Livingul este dotat minimal cu un coltar, o masuta de cafea si mobila de perete cu TV inclus. Motivul geometric reuseseste sa adauge interes camerei si este vizibil prin corpul de iluminat, cele 3 oglinzi si peretele accent.

Minimalismul modern continua si in bucatarie prin mobila caracterizata de linii clare, simple si drepte. Combinatia cromatica de alb si negru, denota un aer elegant iar electrocasnicile incorporate amplifica caracterul unitar si ordonat al acesteia.

Geometriile sunt aduse si la nivelul dormitorului in aceeasi maniera eleganta si simplista iar functionaliatea si confortul isi indeplinesc pe deplin rolurile. Micile detalii decorative reusesc sa echilibreze intr-un mod unic intreg ansamblul. Langa pat este amenajat si un birou pentru lucrul de acasa, iar scaunul  pastreaza tema abordata.

O amenajare care ne-a starnit interesul, o poveste transpusa prin forme si geometrii!

Designer: Kodo

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole