fbpx

Naturalete si eleganta in amenajarea unui apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Prospetimea si naturaletea sunt doua caracteristici ce pot fi redate cu mare usurinta locuintei atunci cand se pune in aplicare un proces de transformare amanuntit. Pentru ca amenajarile actuale se raporteaza cu precadere la a fideliza tiparele desing-ului modern, rezultatele sunt pe masura asteptarilor atat in ceea ce priveste caracterul estetic, cat si cel functional.

Deschide Galeria

Acest apartament cu doua camere se bazeaza pe a aduce in prim plan luminozitatea si imaginea naturala si asta cu ajutorul unor trucuri simple ce tin de paleta cromatica si dispunerea spatiala a elementelor componente.

Nuantele de baza se compun din pasteluri,derivate de beige si alb imaculat. Cromatica ce este in acelsi timp foarte permisiva cu accesorizarea. 

Pentru spatiul de trecere reprezentat de holul pe lung, se aleg placi lucioase de gresie cu aspect de marmura si asta pentru a introduce caracterul elegant al intregii amenajari. Tot aici regasim un dressing supradimensionat, din oglinzi.

Open space-ul format din bucatarie si living ne demonstreaza inca o data ca beige-ul este o alegere sigura atunci cand vrem sa avem parte de un aspect cat mai natural. Mobilierul bucatariei este unul simplist, pe colt. Stilul acestuia se afla in armonie cu zona de servire a mesei unde aspectul delicat se regaseste si in design-ul celor 6 scaune confortabile. Peretele care desparte corpurile mobilierului si care se evidentiaza cu ajutorul benzilor de led, aduce in discutie aspectul marmorat introdus anterior de hol, mentinandu-se astfel o continuitate omogena intre camere. 

Zona de relaxare se compune dintr-un coltar supradimensionat, o masuta de cafea si o comoda joasa. Catifeaua, accesoriile florale, draperiile delicate si decorul mural, plaseaza living-ul intr-o epoca clasica, eleganta, presarata cu multe detalii feminine. 

Stilul feminin este cu precadere pronuntat in cazul dormitorului unde rozul pastelat, albastrul, lemnul natural si oglinzile, luciul mobilierului si detaliile din satin sau catifea vin laolalta in conturarea unui spatiu relaxant. In ceea ce priveste mobilierul, vorbim de un pat dublu pozitionat central, doua noptiere, un dressing si o zona dedicata machiajului, cu o oglinda de dimensiuni impresionante si un fotoliu elegant.

Non culorile, sticla, oglinda si marmura, adauga baii principale un aspect rece si modern, “de revista”. Factorul inedit in cazul acestei incaperi este mobilierul format din oglinda, care permite largirea vizuala si oferirea unei iluzii optice impreuna cu detaliile marmorate ale gresiei si faiantei. Pentru ca spatiul este unul generos, aceasta vine cu un caracter dublat in ceea ce priveste componentele sanitare, cum se poate observa si din blatul lung care incorporeaza doua lavoare.

Cea de a doua baie, se calmeaza din punct de vedere cromatic si vine cu o imagine calda, emanata de nuantele de nude si mozaicul lucios, detaliile marmorate fiind si aici accentul principal al finisajelor. 

 

Designer

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...