Nekkerpool – Centru recreativ cu un design modern

Centrul recreativ si sportiv Nekkerpool, din provincia Antwerp, Belgia, ofera o larga varietate de activitati interioare si exterioare pe care le pot practica persoane de orice varsta, mai ales avand in vedere piscinele si programele lor de relaxare complexe, mulate pe nevoile tututor celor care vin aici.

Deschide Galeria

Arhitectii si-au dorit sa improspateze intregul design, interior si exterior, al centrului recreativ Nekker, oferindu-i o fata moderna si o piscina construita din materiale durabile. Intregul centru se invarte in jurul noii zone de intrare, unde un pod pietonal a fost construit pentru a crea legatura dintre complexul vechi si cel nou.

Noua piscina Nekkerpool este deschisa, spatioasa si transparenta. Datorita vederii panoramice asupra curtii interioare, a conexiunilor moderne facute intre cladiri si a spatiului verde vizibil din interior, acest centru recreativ este unul gandit la cele mai inalte standarde internatioanale, atat din punct de vedere calitativ in ceea ce priveste serviciile oferite, dar si din punct de vedere al designului.

Pe viitor, proprietarii centrului isi doresc sa transforme aceasta cladire intr-una cat mai independenta energetic, optand pentru dvierse forme de energie alternativa, dorind sa faca din Nekkerpool o cladire cat mai eco-friendly.

Foto 1: Vedere de afara asupra centrului recreativ Nekkerpool din Belgia

Foto 2: Intrarea principala in complexul nou construit

Foto 3: Imagine ampla a complexului recreativ Nekkerpool

Foto 4: Una dintre pisicinele aflate in cadrul spa-ului belgian

Foto 5: Spatiul verde inconjurator din cadrul complexului

Foto 6: Peretii formati din geamuri mari si luminoase care ofera o priveliste care te face sa te simti mai aproape de natura.

Foto 7: Spatiu de joaca amenajat pentru copii

Foto 8: Piscinele mari, cu apa cristalina, intr-o incapere deschisa, aerisita si foarte bine luminata.

 

Avand in vedere dimensiunea acestui spatiu si numeroasele activitati pe care le poti face, este locul ideal unde poti veni cu familia, copiii sau cu prietenii.

Sursa Foto: Archello

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole