fbpx

Amenajare luminoasa si eleganta pentru un apartament de 42 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Daca iti doresti ca decorul casei tale sa urmeze o linie clasica, reinterpretata intr-un mod actual, cu siguranta urmarind aceasta amenajare vei gasi multe idei.

Deschide Galeria

Apartamentul a fost amenajat pentru un cuplu tanar care si-a dorit un spatiu functional, cu spatii de depozitare, elegant si luminos. Designerii au avut la dispozitie doar 42 mp, pe care i-au exploatat si optimzat la maxim, reusind sa creioneze un spatiu confortabil, un interior bazat pe ordine, simetrie si echilibru cu o atentie sporita acordata detaliilor si decoratiunilor.

Primii pasi in locuinta ne aduc in prim plan un hol nu foarte generos, cu un perete accent cu tapet personalizat. Configuratia de open space ofera posibilitatea unui spatiu extins vizual si aduce impreuna 3 functiuni importante: un living, o bucatarie si un dining.

Amenajarea bucatariei a fost o provocare in contextul spatiului avut la dispozitie.  Zona de lucru a fost organizata pe 2 laturi, cu mobila clasica avand forma si linii traditionale. Paleta de nuante a camerei este bazata pe o abundenta de alb, potentat de lumina artificiala data de corpurile de iluminat. Totul este pus la punct, punandu-se accent pe decoratiuni, finisaje si cromatica, astfel camera are un aspect ordonat si iti lasa iluzia un spatiu mult mai generos.

Living-ul este sumar mobilat, axandu-se pa piesele principale: o canapea confortabila, o masuta de cafea si o comada cu TV. Culoarea accent albastru contrasteaza cu restul mobilierului iar accesoriile folosite aduc o nota personala decorului. Floarea, tabloul, corpurile de iluminat, pernele decorative si covorul sunt elemente ce reusesc sa ne redea o imagine de ansamblu intr-un mod elegant si rafinat.

Dormitorul matrimonial este o camera luminoasa, vie, compusa dintr-un pat, in spatele caruia regasim peretele accent din tapet, 2 noptiere si un dressing. Pentru a mari senzatia de confort, de relaxare s-a pus accent pe micile detalii decorative:  lampile de pe noptiere, pernele si texturile accesoriilor de pe pat.

Baia are o suprafata mica, motiv pentru care s-a renuntat la cada, in favoarea unui dus de tip walk-in, inchis cu panouri de sticla. Mobila de lemn de culoare gri se integreaza excelent in decorul predominant de nonculoarea alb. Gresia in nuante alb-negru cu forme hexagonala si patternul acestora nu lasa loc monotoniei.

Designer DreamHouse

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...