Noul Kulturhaus: un loc de joaca multicolor

Cand spui cool, spui Kulturhaus. In urma cu cateva zile s-a redeschis sezonul petrecerilor intr-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti. Locul preferat de clubbing al studentilor le-a pregatit o supriza de proportii acestora si i-a primit intr-un decor nou nout pe miile de tineri cu chef de distractie.

Deschide Galeria

La interior, hala uriasa din vecinatatea Cocorului prinde culoare si viata. Verdele este culoarea dominanta a acestei noi amenajari despre care, desi pare sa fie exact asa cum ne-am imagina un loc atat de jovial precum Kulturhaus, se spune ca inca nu e finalizata si se pare ca amatorii noptilor agitate de weekend vor avea parte de multe alte suprize in materie de design interior in saptamanile ce urmeaza.

Citeste si: Papiota – o amenajare tesuta in stil retro

Citeste si: Origo coffee shop sau despre cum sa te bucuri de gustul cafelei

Ce este si mai special cu privire la aceasta reamenajare a clubului este ca la mijloc nu exista nicio schita si niciun plan semnate de vreo mana celebra de arhitect sau designer. Echipa Kulturhaus este cea care a facut totul de la zero in mai putin de o luna, ba chiar au terminat tot ce si-au propus cu o zi inainte de marea deschidere. Un proiect do-it-yourself curajos incheiat cu succes.

Citeste si: Alt Shift: un gastropub in stil industrial chic in inima capitalei

La baza nu a stat un concept anume ci dorinta de a crea un spatiu foarte prietenos, care sa acomodeze un numar mare de persoane, sa fie fresh, diferit de ceea ce ai gasi in mod normal intr-un club si putem spune ca le-a iesit de minune. Decorul aminteste, asa cum spuneam, de un loc de joaca gigantic cu scaune de bar inlocuite de ciuperci supradimensionate, canapele asimetrice, fotolii in culori primare si forme copilaroase. Ati crede ca nu isi gasesc locul intr-un spatiu in stil industrial, asa cum ne obisnuisem ca arata Kulturhaus, dar iata ca regulile de melanj al stilurilor de design sunt si ele facute pentru a fi incalcate cu curaj.

Cuvintele sunt de prisos, va invitam sa zambiti la vederea imaginilor din galeria de mai sus si va recomandam sa urmariti Kulturhaus pe pagina lor de Facebook si sa le faceti o vizita cat de curand. 

 

Citeste si: Pub 55Jazz – design in acorduri muzicale

Citeste si : Bicicleta: un concept bar fresh

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole