Nuka Bistro – un local unde gasesti intotdeauna un motiv sa stai mai mult decat ti-ai propus

Daca ai drum prin Cluj e musai sa treci si pe la Nuka Bistro. Acest local are un aer traditional caruia i-au fost adougate accente contempornate menite sa creeze o senzatie aparte care-l fac pe vizitator sa se simta foarte comfortabil, si sa revina cu placere aici.
Cum ajungi la Nuka? Foarte simplu: din piata Unirii din Cluj, pana sa ajungi la miez, treci de 5 localuri si cateva terase. Apoi te opresti in fata unui loc cu usile mari larg deschise, ce varsa afara un vals electric incalzit intr-o lumina primitoare si aurie.
Nuka Bistro isi pune mana pe inima si inima pe masa: aici esti primit cu prietenie si gasesti intotdeauna un motiv sa stai mai mult decat ti-ai propus. Poate vrei sa citesti din cartile expuse, vei fi tentat de cea mai intaritoare cafea din oras, de un rose nobil, prezentat impecabil langa o farfurie cu ceva ce n-ai mai gustat din copilarie, vei visa langa o portie de lapte de pasare sau te vei imprieteni cu cineva de-al casei.
Nuka Bistro are suprafata de aproximativ 150 de metri patrati, lucrarile de amenajare au durat cateva luni bune, iar acestea s-au finalizat la inceputul verii lui 2013. Au existat restrictii legate de recompartimentarea spatiului, nu s-au putut elimina sau adauga stalpi si pereti noi, iar  instalarea sistemului de aer conditionat a fost o adevarata provocare din punc de vedere tehnic dar si estetic.
S-a incercat pe cat posibil refolosirea materialelor deja existente in locatie, si, cand nu s-a putut, s-au introdus strict materiale compatibile cu lucrarile facute de-a lungul timpului. Astfel incat reabilitarea spatiului sa fie cat mai aproape de tinuta sa de monument istoric din centrul Clujului.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...