Se pare ca nu suntem singurii care se confrunta cu spatiile restranse ca dimensiuni. Iti propunem sa te inspiri astazi din acest mic apartament parizian, cochet amenajat.

In ciuda spatiului, s-a mizat pe o abordare functionala, cu zonele necesare conturate pentru a oferi un minim de confort: de la o bucatarie, la o zona de living si dormitor.

Pentru a spori senzatia de spatialitate, peretii au fost zugraviti cu alb, iar la nivelul pardoselii s-a ales un parchet de stejar, nuanta care completeaza armonios decorul.

Ca mobilare, totul este redus la esential, cu piese adaptate spatiului existent. O sofa, doua masute suprapuse, un corp tip consola si rafturi, alaturi de dulapurile din zona chicinetei, acestea compun per ansamblu zona de zi. Cateva perne decorative, un covor mic, vase cu flori si un tablou reprezinta detalii decorative care personalizeaza placut spatiul. In plus, corpurile de iluminat contribuie la crearea unei atmosfere intime.

Acelasi spirit cochet il intalnim si in amenajarea zonei de dormit; patul ocupa aproape intreg spatiul, iar cele doua noptiere si lampadarul completeaza mobilarea intr-un mod discret. Din pacate, in imagini nu a fost surprins si dulapul aferent pentru depozitarea hainelor.

In baie, spatiul a fost optimizat pentru a integra si masina de spalat rufe si o zona de dus, intre cele doua fiind pozitionat vasul de toaleta. Corpul realizat pe comanda include lavoarul, un blat si un mic dulap pozitionat langa masina. Placile ceramice cu motiv geometric distrag atentia de la dimensiunile incaperii si aduc un plus de dinamism decorului.

Sursa: Cote Maison

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!