fbpx

O amenajare cocheta pentru un apartament mic

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Am ales aceasta amenajare de apartament mic pentru ca sunt convinsa ca multi dintre voi veti gasi idei utile pe care sa le puneti in practica in propria locuinta. Spatiul restrans al acestui apartament nu a fost deloc o piedica in a crea un decor cu stil, unitar si coerent.

Deschide Galeria

Incaperile sunt minuscule, dar au reusit sa fie amenajate functional si cu bun-gust. Zona bucatariei sau mai degraba a chicinetei este foarte bine exploatata, asigurand necesarul unei bune functionari. Depozitare, zona de spalat, zona de gatit si un bar pentru luat masa, toate sunt reunite in spatiul ingust si mic al acestui sector al apartamentului. Dulapurile suspendate si nisa in care au fost incorporate cateva polite din lemn ofera posibilitatea unei depozitari extinse si a incastrarii electrocasnicelor, cum ar fi cuptorul cu microunde. Excelenta combinatia dintre albul fronturilor si lemnul utilizat pentru blat si etajere, lasand o senzatie placuta de caldura. Si intr-o astfel de combinatie, ce idee mai buna pentru a crea legatura intre elemente decat placile de faianta tip Metro?

Pentru mini-living, mobilierul ales satisface nevoile de amenajare pentru un astfel de spatiu. O sofa, o piesa tip consola, un televizor suspendat si un otoman numai bun pentru a oferi un loc suplimentar de sezut. Comoda din spatele sofalei ofera un plus de depozitare foarte util. Perdelele si draperiile sunt, din punctul meu de vedere, cele care atrag atentia in acest spatiu. Filtreaza placut lumina si ofera un aer elegant, cochet spatiului in ansamblul sau. Valabil si pentru cele din dormitor. Un alt detaliu care mi-a placut este cel al dungilor verticale care atrag atentia de la dimensiunile spatiului; in acelasi timp conturezi o zona de accent binevenita.

In dormitor s-a mizat pe aceeasi abordare minimalista, accentele de culoare si decoratiunile fiind cele care confera un aer vesel si relaxant incaperii. In acelasi spirit a fost amenajata si baia, placile decorative in stil patchwork ies in evidenta pe fundalul unui alb predominant.

Exploreaza interiorul acestui apartament mic in galeria tot de mai sus unde vei putea urmari detaliat fiecare zona in parte. Sper sa gasesti surse de inspiratie utile care sa-ti fie de ajutor in amenajarea casei tale.

Via: homebook

Designer: Kinga Frankiewicz

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...