O amenajare contemporana cu stil intr-un apartament de 3 camere

In cautarile noastre de amenajari pe care sa vi le impartasim, am gasit acest minunat apartament de 3 camere. Designul si executia sunt excelente, piesele se imbina armonios intre ele, iar rezultatul este unul spectaculos. Haideti sa vedem in detaliu cum a fost gandit conceptul acestei amenajari.


Deschide Galeria

Zona de zi vine cu o abordare unitara, in care functiunile se intrepatrund oferind familiei posibilitatea de a petrece timp impreuna. Livingul, zona de luat masa si bucataria se inlantuiesc intr-un mod firesc, una in cotinuarea celeilalte, fiind in acelasi timp puse in valoare prin elemente bine alese. Pentru a reusi acest lucru, peretele dintre bucatarie si living a fost eliminat; designerii au ales o abordare ingenioasa prin care sa marcheze acest detaliu sau mai bine zis, lipsa lui: prin 4 lamele pozitionate de o parte si cealalta a camerei. Efectul per ansamblu este surprinzator!

Cromatica blanda, neutra permite dezvoltarea unor elemente de accent atat prin forma (jocul geometriilor) cat si prin culoare reusind sa imprime un sentiment de confort, de camin primitor. O tematica naturii se dezvolta discret prin elemente subtile cum ar fi nuantele inspirate de lemn natur, tablourile, piesele de mobilier dintr-un lemn superior (vezi masa si bufetul) sau chiar tulpina subtire de copac inserata printre lamelele despartitoare.

Cateva piese ne-au atras atentia. Canapeaua albastra, corpurile de iluminat suspendate si biblioteca incastrata. Simtim usoare influente retro in designul canapelei, al consolei de sub televizor sau al mesei cu scaunele aferente. Cu toate acestea, discursul general este unul contemporan, cu o amenajare aerisita, minimala care nu incarca inutil decorul. Deschizand camera inspre balcon (integrat in amenajarea livingului) s-a obtinut un spatiu mai luminos si, implicit, mai amplu. Zugravirea peretilor cu alb ajuta din plin la sporirea acestui efect.

Amenajarea bucatarie este una moderna, cu mobilier compact, unitar, cu electrocasnice incorporate in mobilier. Benzile LED ofera o lumina de veghe placuta, iar spoturile asigura un iluminat general, egal distribuit de-a lungul zonelor de lucru din bucatarie. De altfel, scenariile create cu ajutorul corpurilor de iluminat contribuie din plin la conturarea unei amenajari moderne.

Beneficiarii acestei amenajari de apartament sunt o familie tanara ce asteapta un bebelus. Astfel, designerii au ales sa contureze intr-un mod foarte placut camera viitorului membru al familiei. Chiar la intrarea in camera, peretele este placat cu o forma ce imita o casuta; fiind vopsit cu vopsea neagra de tabla scolara, copilul va putea scrie nestingherit pe ea. Si aici, balconul a fost integrat camerei, iar trecerea este marcata printr-un tapet vesel colorat; tot in aceasta portiune de trecere au fost amenajate si spatiile de depozitare.

Dormitorul matrimonial este unul cu o suprafata confortabila intrucat a permis amenajarea unui dressing tip walk-in precum si a unui spatiu de lucru. Decorul preia din tematica dezvoltata in living printr-un tapet cu motiv vegetal si a unor culori inspirate de natura. Tablia tapitata confera un plus de confort, iar noptierele suspendate lasa impresia de mai mult spatiu la nivelul pardoselii. Luminile alese sunt adaptate unui spatiu precum dormitorul unde ai nevoie de relaxare.

Jocul geometriilor este reluat si in baie prin placi de faianta ce creeaza un efect tridimensional. Cele 2 lavoare, cada si cabina de dus asigura un confort necesar pentru ambii parteneri. Excelenta propunere de amenajare, mai ales cand si spatiul permite o astfel de abordare!

Sursa

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...