O amenajare cu aer mediteranean pentru un apartament fermecator cu 3 camere

Amenajarile cu aer mediteranean ne transpun intr-o lume fermecatoare, datorita nuantelor pastelate care ne relaxeaza in cateva clipe. Apartamentul cu 3 camere pe care vi-l prezentam astazi este destinat unei familii tinere cu un copil si se incadreaza de minune in acest tipar. 


Deschide Galeria

Specificul acestui tip de amenajare consta in culoarea albastru cu un spectru larg de tonuri marine, “combinata” cu mult alb si cu alte accente de culori mai puternice sau mai calde. 

Tinerii parinti au apelat la serviciile unui designer pentru ca acesta sa le transpuna sentimentele pentru stilul si spatiul mediteranean in designul interior al noului lor apartament de 90 metri patrati.

Putem vedea in acest apartament o serie de elemente specifice amenajarilor in stil mediteranean care aduc buna dispoizitie si cat de usor pot fi acestea reproduse. 

Inca de la intrare, apartamentul este uimitor prin suprafata generoasa ocupata de living, dar si de abundenta elementelor de decor. Fiecare perete are propriul tapet decorat cu motive inspirate din natura, de diferite dimensiuni, sau este vopsit intr-o culoare distincta. 

In bucatarie a fost integrata si o zona pentru luat masa, ambele despartite de living printr-un panou cu apa care are un puternic rol decorativ.    

Canapeaua din piele de culoare deschisa impreuna cu parchetul in nuante calde ofera o senzatie placuta de confort. Acestea reflecta o mare cantitate din lumina naturala primita si face spatiul sa para mult mai generos. 

Toate obiectele de iluminat sunt realizate din sticla, cu cabluri vizibile, oferind amenajarii un aer usor industrial. 

In cele doua dormitoare, accente subtile de turcoaz si rosu se strecoara printre tonurile dominante de culori calde, accentuate de albul peretilor. 

Insertiile de verde crud si albastru marin, dar si autocolante cu motive florale din baie ne duc cu gandul la o casa de vacanta pe malul marii sau al oceanului. 

Noua ne place foarte mult acest stil, de aceea va invitam sa admirati o amenajare cu aer de vacanta care va va aduce zambetul pe buze.

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...