O amenajare cu decor asimetric intr-un apartament de 64 mp

Cauti idei prin care sa spargi monotonia culorilor neutre cu accentele de culoare potrivite? Noua ni s-a parut foarte inspirationala aceasta amenajare pentru un apartament de 64 metri patrati, asa ca am hotarat sa vi-o prezentam in detaliu.

Deschide Galeria

Beneficiara a apelat la un designer pentru a identifica solutiile optime de amenajare, in special pentru ca apartamentul dispune de forme geometrice neregulate in structura sa. Stilistica apartamentului se bazeaza pe decorul modern si minimalist, urmarind sa pastreze doar piesele esentiale.

Din perspectiva cromaticii alese, culorile preferate ale designerului pentru aceasta amenajare s-au concretizat in zona celor neutre: bej, crem si tonuri de maro inchis.

Trecerea din bucatarie spre zona de zi s-a facut in mod armonios, in acest caz fara a sparge paleta cromatica dominanta. Piesele de mobilier se inlantuiesc, iar holul este cel care desparte cele doua functiuni realizand in acelasi timp legatura dintre acestea. Holul serveste si ca un spatiu masiv pentru depozitare, aici fiind montate ma multe dulapuri incastrate. 

Bucataria este dispusa pe doua randuri, avand disponibile toate electrocasnicele necesare. Partea superioara a mobilierului de bucatarie este facut la comanda intr-un stil asimetric, avand corespondent in mobilierul pentru TV din camera de zi. In imediata apropiere a bucatariei a fost amenajat un spatiu pentru masa si un colt de relaxare destinat diminetilor pe care gazda le va petrece aici. 

In zona de zi, accentul vizual cade asupra covorului rotund cu aspect moale din centrul camerei care indulceste abundenta formelor drepte ale mobilierului. Beneficiara iubeste plantele verzi, asa ca acestea si-au facut loc in amenajare pentru a-i oferi prospetimea dorita.  

Vedetele acestui apartament au fost construite prin contraste puternice. Dormitorul se remarca datorita tabliei de pat in aceeasi culoare cu draperiile si pernele decorative: un albastru stralucitor, de inspiratie marina. 

Dormitorul asigura piesele de mobilier necesare pentru minimul de confort: un pat, doua noptiere, o comoda si un dulap incastrat cu oglinzi montate pe usile glisante. „Lebada neagra” pozitionata pe comoda imprima eleganta si gratiozitate zonei destinate somnului. Spatiul este invadat de o cantitate generoasa de lumina naturala care amplifica efectul de spatialitate.

Ne dorim ca aceasta amenajare sa fie si pe placul tau!

Designer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole