Rar am intalnit amenajari in care rosul sa fie un personaj atat de bine pus in valoare. Il regasim ca accent de culoare in fiecare incapere si de fiecare data reuseste sa iasa in evidenta. Cu siguranta, aceasta amenajare iti va atrage atentia prin eleganta si stil.

Vorbim despre un apartament de 2 camere cu o suprafata de 62 metri patrati. Ne place tot ce am intalnit in acest interior; meticulozitatea cu care fiecare element a fost ales si introdus in decor ne spune despre talentul si simtul estetic fin pe care designerul il poseda.

Spatiile sunt luminoase si echilibrate cromatic. Un decor preponderent neutru permite accentelor de rosu sa ofere personalitate amenajarii. In diferite proportii si pentru fiecare camera in parte, rosul este protagonistul ce scoate decorul din banal. I se alatura decoratiunile si accesoriile cu bun-gust.

Zona de zi cuprinde livingul si bucataria ce comunica direct. Separarea intre cele 2 spatii se face la nivelul pardoselii prin folosirea a 2 tipuri diferite de finisaje. Desi impart aceeasi incapere, cele 2 functiuni sunt bine conturate. Ca piesa principala, canapeaua iese de departe in evidenta prin culoare. I se alatura si corpul de mobilier tip consola alaturi de etajera. Pe un fundal grej (nuanta obtinuta din beg si gri), rosul este pus in valoare. Desi pare desprins dintr-o alta epoca, ne place ideea acelui bufet ce adaposteste o parte din vesela pentru locul de luat masa.

Spatiul bucatariei a fost gandit intr-o configuratie in forma literei L pentru un plus de functionalitate si integrare fireasca a zonei de luat masa. Mobilierul vine in nuante de crem, compact si unitar, cu electrocasnice incorporate. Jocul placilor de pe pardoseala este reluat discret si in spatiul dintre corpurile de mobilier. Lumina naturala creeaza senzatia de amplificare a spatiului atat in zona de conversatii cat si in cea a bucatariei.

Cea mai buna descriere pentru dormitor este eleganta. Culorile neutre in tonuri mai inchise, texturile satinate si mate imprima un caracter usor extravagant, dar nu opulent. Totul este echilibrat si calduros, iar spatiile de depozitare variaza, intre nise incastrate si dulapuri de inaltime medie. Nefiind o culoare recomandata pentru dormitor, prezenta rosului este discreta, pernele decorative amintind doar, intr-un mod coerent, de utilizarea lui in restul incaperilor.

Cu siguranta avem de-a face cu o amenajare excelent realizata, eleganta si plina de inspiratie! Hai sa o admiri indeaproape in galeria de mai sus!

Incearca gratuit o saltea! Ai 30 de zile de teste + o perna gratuit!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!