fbpx

O amenajare de bucatarie de admirat

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Probabil ca multi dintre voi veti fi de acord cu noi cand spunem ca bucataria este camera noastra preferata dintr-o amenajare. Cautam mereu surse de inspiratie si cu fiecare apartament ne dam seama ca acest spatiu din casele noastre merita mai multa atentie si implicit, o amenajare pe masura. Iata ce minunatie am gasit azi pentru tine.

Deschide Galeria

Dupa cum vei putea vedea si in imagini, bucataria pe care ti-o propunem este una inchisa de restul locuintei, limitand astfel mirosurile neplacute de la gatit. Cadrul din lemn al usilor a fost preluat si la nivelul insulei de bucatarie. Amenajarea capata astfel influente rustice placute, intr-un cadru preponderent modern. Lemnul imprima caldura camerei, iar tapetul invioreaza decorul.

Pentru ca bucataria sa para mai luminoasa si mai spatioasa, s-au folosit piese de mobilier alb, cu front lucios. Desi in imagini camera pare mai mare, in realitate suprafata bucatariei nu este una foarte generoasa. Trucurile la care a apelat decoratorul au permis o optimizare si utilizare eficienta a fiecarui metru patrat disponibil. Ferestrele false integrate pentru a aduce un plus de lumina naturala sunt o idee excelenta de pus in practica. O alta varianta pe care o poti folosi pentru propria locuinta este cea a unei ferestre false, mai largi, cu geamuri transparente. Poti lua in calcul aceasta idee doar daca peretele dintre bucatarie si living nu este unul de rezistenta.

Configuratia in forma de L sporeste functionalitatea bucatariei. Zonele de lucru sunt dispuse coerent si fluent. Insula de bucatarie este folosita ca loc pentru luat masa, pozitionata excelent la fereastra.

Mobilierul asigura spatiul necesar pentru depozitare, desi in partea superioara vom regasi dulapuri doar pe o singura latura. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii. Blatul alb din corian sporeste senzatia de curat si luminozitate a amenajarii.

Organizarea este esentiala intr-un spatiu mic precum acesta. De aceea, au fost integrate separatoare la nivelul dulapurilor si sertarelor, precum si o bara pentru ustensilele des utilizate. Politele asigura spatiu pentru a expune accesorii specifice sau a aseza plante aromatice.

Ce loc mai potrivit pe care sa-l numesti inima casei? Speram sa te inspire si pe tine.

Foto: elmueble

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...