O amenajare de bucatarie inspirata de culorile naturii

Cand tot ceea ce vezi in afara locuintei tale este gri si incarcat, cu blocuri si trafic, gandul parca iti zboara spre culorile calde si echilibrate ale naturii. Acesta a fost si cazul acestei amenajari de bucatarii pentru care beneficiarii au dorit un ambient primitor si vesel cu accente cromatice de galben, verde crud si imprimeuri florale.


Deschide Galeria

In orice bucatarie in care gatesti des si iei masa alaturi de familie, ai nevoie de o amenajare echilibrata, luminoasa pe placul tuturor. De acest lucru a tinut cont si designerul cand a gandit conceptul acestei bucatarii. Predomina tonuri calde care amintesc de zilele placute de primavara si vara. Intalnim mult verde sub diferite nuante, echilibrat de tuse de galben si alb sau crem.

Suprafata bucatariei nu este una tocmai generoasa, insa suficienta pentru a putea dezvolta o amenajare functionala, cu spatii pentru gatit si depozitare. Mobilierul vine cu un design de inspiratie clasica, cu insertii foarte discrete de verde. Braul dintre corpurile superioare si cele inferioare atrage atentia prin culoare si prin dispunerea placilor de faianta. Electrocasnicele sunt incorporate unitar, cu exceptia frigiderului. Configuratia in forma literei L sprijina functionalitatea bucatariei, oferind cat mai multe spatii de depozitare si loc pe blatul de lucru, plita fiind asezata pe o latura, iar chiuveta pe cealalta.

Modelul discret de tapet imbraca peretii incaperii, iar imprimeul draperiei romane aminteste de tematica abordata. Cele 3 vase expuse pe perete intregesc motivul naturii si aduc un plus de personalitate incaperii.

Sursa foto: inmyroom

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...