O amenajare moderna in tonuri calde pentru 70 mp

Scopul renovarii acestui apartament de 70 mp in care locuieste un cuplu tanar a fost acela de a crea linii vizuale clare intre diferite spatii functionale disponibile si de a aduga cat mai mult spatiu destinat depozitarii intr-o atmosfera relaxanta.


Deschide Galeria

Cea mai spatioasa camera gazduieste trei zone cu propria functie: livingul, diningul si bucataria, care se imbina armonios in amenajare din punct de vedere cromatic si al designului.

In living isi fac prezenta doi pereti utilizati intr-un mod interesant in aceasta amenajare. Peretele vopsit in negru functioneaza ca suport pentru TV si marcheaza holul de trecere catre dormitoare, in timp ce peretele perpendicular sustine biblioteca din lemn care cuprinde colectia de carti a cuplului.

Centrul openspace-ului este marcat de o masa la care se pot aseza cu usurinta pana la sase persoane. Bucataria alba a primit propria doza de culoare transpusa in bucatile de gresie asezate intr-un pattern geometric in nuante de gri, galben, alb si negru.

Biroul si camera pentru oaspeti impart aceeasi incapere, iar zona pentru depozitare a fost adaptata ambelor functii ale camerei. Dormitorul matrimonial este marcat de patternul geometric in culori calde care contrasteaza cu monotonia din cromatica acestei incaperi. Parchetul din lemn masiv construit din placi inguste adauga eleganta apartamentului si confera o nota "calda" intregii atmosfere.

Citeste si amenajare functionala si romantica pentru un cuplu de tineri​

Sursa foto: design-milk.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...