Pentru amenajarea acestui apartament de doua camere, cerintele au fost clare si concise: o abordare moderna, functionala, cu accent pe alegerea pieselor de mobilier necesare fiecarei incaperi in parte. Urmand acest brief minimal, ne-am gandit ca o astfel de amenajare poate veni in intampinarea tuturor celor care cauta idei si solutii pentru renovarea propriului apartament. Iata cateva detalii suplimentare.

Dupa cum vei putea remarca si in imaginile de mai sus, camerele nu sunt foarte spatioase. De aceea, s-a dorit o mobilare sumara, concentrata pe piesele principale. De exemplu, pentru livingul lung si ingust, s-a dorit ca spatiul sa ramana pe cat de aerisit posibil. Astfel, zona de depozitare, mai exact, corpul de biblioteca, a fost integrat pe tot peretele cu usa de la intrarea in camera. Urmeaza apoi canapeaua, un corp tip comoda de joasa inaltime si o masuta de cafea. Pentru pereti s-a folosit o nuanta de galben-pal, discret, placut prin efectul sau de luminozitate si caldura pe care il imprima decorului. Efectul este completat de culoarea esentei de lemn folosite pentru parchet. Spoturile incastrate precum si lustra central pozitionata asigura un iluminat uniform de-a lungul intregului living.

In dormitor se merge pe aceeasi linie minimalista. Culorile neutre sunt baza crearii unui ambient calm si placut. Finisajul cu caramida aparenta alba ofera textura peretelui, fiind un accent prin care este pusa in evidenta zona centrala a incaperii ocupata de pat. Incadrarea simetrica cu cele doua corpuri de iluminat suspendate aduce un plus de armonie vizuala. Langa fereastra a fost amenajat un discret loc pentru lectura.

Finisajele din diferite esente de lemn ne duc cu gandul la natura. O vom regasi din plin si in amenajarea bucatariei, la nivelul mobilierului sau al placarii dintre corpurile principale si cele suspendate. Bucataria este dispusa pe doua laturi, despartite de un mic bar. Cromatic, albul, cremul si culorile lemnului se imbina armonios pentru a descrie un spatiu confortabil.

Urmareste si imaginile de mai sus pentru un plus de inspiratie indiferent de marimea apartamentului pe care iti doresti sa-l amenajezi. Speram sa-ti fie de folos!

Designer: Elena Shakirova 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!