O amenajare moderna realizata pentru un cuplu de tineri

Daca esti in cautarea unor idei noi pentru a amenaja un apartament de trei camere cu o suprafata de 65 metri patrati, atunci te invitam sa urmaresti amenajarea acestei locuinte. 

Deschide Galeria

Designerii cu care au lucrat beneficiarii apartamentului au reusit sa contureze un spatiu functional, modern, potrivit pentru o familie tanara cu un copil mic. 

Cei 65 de metri patrati reprezinta o configuratie cu trei camere, mai exact, living cu bucatarie si dining integrate, dormitor matrimonial, dormitorul copilului si baie. 

Pentru ca amenajarea finala sa nu fie monotona sau prea simpla, au fost folosite accente de culoare, imprimeuri si geometrii care sa imprime spatiului un aer modern, cu personalitate. In living a fost creat un joc de umbre si lumini prin aplicarea mai multor spoturi pe tavan si a unui corp suspendat deasupra zonei pentru luat masa. 

In plus, au fost creati doi pereti-accent utilizand tablouri cu tematica geometrica in contrast cu piesa-statement, un panou din lemn realizat prin imbinarea mai multor placi cu forme geometrice. 

Bucataria este dispusa in forma de U, un colt cu toate cele necesare pentru prepararea mancarii. Dimensiunile reduse au facut ca fiecare latura sa fie valorificata, iar blatul de lucru le uneste pe toate cele trei. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra amenajarea cat mai unitara si compacta. Dulapurile superioare merg pana la tavan, asigurand astfel o zona extinsa pentru a depozita diferite lucruri necesare in bucatarie. 

Optimizarea este cu atat mai vizibila in dormitorul matrimonial. Pe un intreg perete a fost dispus un dulap care asigura o zona ampla pentru pastrarea hainelor. Se pastreaza stilul simplu, dar modern, iar designerii au reusit sa pastreze o senzatie de luminozitate amplificata de albul predominant al dulapurilor si lemnul de stejar deschis la culoare al patului sau al tabliei patului. 

In dormitorul celui mic, micile accente decorative reprezinta sursa de culoare a decorului acestei camere. Amenajarea este discreta, dar placuta in ansamblul ei. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole