fbpx

O amenajare neconventionala pentru un spatiu de 29 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Fa rai cu ce ai, asa am rezuma amenajarea de astazi. Vorbim despre un apartament de 29 metri patrati original amenajat cu ajutorul designerului de interior, Julia Veselova.

Deschide Galeria

Cuplul care locuieste aici si-a dorit o abordare inedita in ciuda spatiului restrans pe care il aveau la dispozitie. Au gasit in Julia un profesionist care a inteles nevoia lor de a avea un camin croit dupa tiparele personalitatii lor. Au fost constant pe aceeasi lungime de unda, iar rezultatul este unul memorabil.

Neconventionalul este omniprezent in acest spatiu: de la pereti zugraviti cu un verde puternic, la o sofa albastra, la placi de faianta negre in zona bucatariei pana la covorul tip kilim din camera si jumatate de baie albastra.

Apartamentul este unul al contrastelor. De-a dreptul curajoase alegerile cromatice; atat de mult verde intr-un spatiu mic cu siguranta nu vei vedea prea curand! In mod surprinzator totul este coerent si bine legat. Ajuta din plin si faptul ca s-a renuntat la usi (exista doar cea de la intrare si cea de la baie), obtinand astfel o amenajare fluenta, cu treceri discrete. Spatiul pare o galerie de arta, toate tablourile si grafismele facand parte din colectia personala a cuplului.

Lumina naturala patrunde din belsug in acest spatiu gratie integrarii balconului in spatiul locuibil iar albul tavanului, al plintelor si corniselor precum si esenta de lemn de stejar echilibreaza cromatic amenajarea.

Cei doi au vrut sa pastreze patul, dar sa aiba si o mica canapea. Astfel, intr-o singura incapere se imbina mai multe functiuni, amintind, pe rand de dormitor, living, birou si depozitare (cele din urma fiind integrate in spatiul logiei).

Pentru bucatarie s-a optat pentru mobilier alb care sa pastreze spatiul cat mai luminos. Verdele este prezent si aici, iar placile de faianta negre imprima profunzime, accentuand in acelasi timp zona de gatit.

Amenajarea din baie a pornit de la pardoseala existenta formata din placi decorative de gresie. Le-au pastrat si au adaugat placi bej pentru zonele de stropire din jurul cazii si a lavoarului. Pentru cealalta parte s-a folosit o vopsea mata intr-o nuanta saturata de albastru. Tot aici a fost integrata si masina de spalat rufe. Chiar langa baie, designerul a prevazut si o zona cu dulapuri pentru depozitarea lucrurilor mai voluminoase, inclusiv a hainelor.

O amenajare neconventionala pe care trebuie sa o vezi in fiecare detaliu!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...