O amenajare simpla, dar fermecatoare, pentru un apartament cu 2 camere

In acest apartament limitat din punct de vedere al spatiului principalul obiectiv a fost obtinerea unei amenajari cat mai functionale, tinand cont de configuratia spatiului: o bucatarie separata cu zona pentru luat masa, un living, dormitorul si baia. 


Deschide Galeria

Renovarea locuintei a fost realizata de catre designeri in trei etape, acestea reprezentand sursa multor provocari. Prima etapa a constat in renovarea bucatariei si a baii, urmand ca livingul si dormitorul sa fie transformate. Elementele speciale de decor au fost adaugate in etapa finala. 

Astfel, beneficiarii se bucura de o amenajare careia i s-a acordat multa atentie in privinta detaliilor, obtinand un spatiu creativ, cu personalitate. 

Printre elementele care ies in evidenta regasim masa extensibila din living care poate gazdui pana la zece persoane si peretele din dormitor dedicat proiectarii filmelor in serile lungi si friguroase de iarna. 

In bucatarie, mobilierul alb lucios aduce un plus de luminozitate spatiului si accentele de turcoaz il inveselesc. Spoturile asigura un iluminat uniform, iar corpul supradimensionat suspendat deasupra mesei aduce plusul de lumina necesar atunci cand se gateste sau atunci cand beneficiarii iau masa.

Dormitorul este domninat de simplitate, mobilierul cu linii drepte asigura strictul necesar, iar spatiul este marit vizual datorita prezentei unei oglinzi in apropierea patului. 

Patul este incadrat de un corp realizat special pentru a asigura suficient spatiu pentru depozitare chiar daca ne aflam intr-o camera de mici dimensiuni. Decorul este simplu si se bazeaza pe o cromatica neutra, cu putine insertii de culoare sau elemente de decor care indraznesc sa il scoata din monotonie. 

O amenajare simpla, practica, in care poti gasi idei utile si pentru casa ta!

Designer

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...