Iti place culoarea mov, dar iti este teama sa o folosesti intr-un spatiu mic precum cel din baie? Am ales astazi un model de amenajare al unei bai mici in care movul este culoarea-accent. Hai sa o vezi in detaliu.

Stim ca atunci cand avem de-a face cu spatii mici, culorile puternice, intense nu sunt recomandate. Se preteaza in schimb, nuante deschise si cat mai mult alb pentru a crea iluzia de spatialitate si un plus de lumina.

Iata ca in aceasta baie de doar 3 metri patrati, s-a reusit introducerea movului ca nuanta de accent fara ca baia sa para mai intunecata. Secretul a constat in utilizarea unei proportii echilibrate si a albului care estompeaza mult din intensitatea culorii.

Din punct de vedere al amenajarii si al functionalitatii baii, au fost alese piese potrivite pentru suprafata existenta. In locul cazii, s-a optat pentru o cabina de dus, un lavoar cu spatiu de depozitare format dintr-un corp cu 2 sertare suspendate si un dulap ingust, dar inalt, tot suspendat, pozitionat chiar langa usa de la intrare in baie. sanitarele sunt albe, iar usile din sticla ale cabinei de dus reflecta lumina, amplificand spatiul.

Deasupra lavoarului a fost ales un dulap multifunctional cu usi din oglinzi – util si eficient. Predomina placi de faianta alba montate pana aproape de tavan in zona cabinei de dus si a lavoarului si redusa la jumatate in zona vasului de toaleta.

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii