O baie de 3 metri patrati amenajata cu mov

Iti place culoarea mov, dar iti este teama sa o folosesti intr-un spatiu mic precum cel din baie? Am ales astazi un model de amenajare al unei bai mici in care movul este culoarea-accent. Hai sa o vezi in detaliu.


Deschide Galeria

Stim ca atunci cand avem de-a face cu spatii mici, culorile puternice, intense nu sunt recomandate. Se preteaza in schimb, nuante deschise si cat mai mult alb pentru a crea iluzia de spatialitate si un plus de lumina.

Iata ca in aceasta baie de doar 3 metri patrati, s-a reusit introducerea movului ca nuanta de accent fara ca baia sa para mai intunecata. Secretul a constat in utilizarea unei proportii echilibrate si a albului care estompeaza mult din intensitatea culorii.

Din punct de vedere al amenajarii si al functionalitatii baii, au fost alese piese potrivite pentru suprafata existenta. In locul cazii, s-a optat pentru o cabina de dus, un lavoar cu spatiu de depozitare format dintr-un corp cu 2 sertare suspendate si un dulap ingust, dar inalt, tot suspendat, pozitionat chiar langa usa de la intrare in baie. sanitarele sunt albe, iar usile din sticla ale cabinei de dus reflecta lumina, amplificand spatiul.

Deasupra lavoarului a fost ales un dulap multifunctional cu usi din oglinzi – util si eficient. Predomina placi de faianta alba montate pana aproape de tavan in zona cabinei de dus si a lavoarului si redusa la jumatate in zona vasului de toaleta.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...