O bucatarie fermecatoare amenajata modern

O bucatarie indeplineste mai multe functii in lumea moderna. Aici preparam mancarea, luam micul dejun, povestim intamplari de peste zi, invitam prieteni pentru a gati impreuna sau ne asezam pentru a mai lucra la cate un proiect.


Deschide Galeria

O astfel de bucatarie in care tonurile calde se imbina cu cele reci nu poate decat sa fie admirata. Dimensiunile acesteia nu sunt deloc impresionante, am putea spune ca nu ies din tiparul bucatariilor mici cu care ne-am obisnuit. 

Insa iata ce bucatarie minunata au obtinut beneficiarii in colaborare cu studioul de design Allione. 

Configuratia in forma de L este completata de o masa de bar aditionala cu un singur scaun care sporeste functionalitatea acestei bucatarii. In coltul din dreapta, pozitionata langa fereastra, se regaseste si o masa adiacenta cu doua scaune pentru un pranz sau o cina in doi.  

Mobilierul este piesa centrala a bucatariei. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a compensa lipsa spatiului si pentru a pastra aspectul unitar si curat al amenajarii. 

Lemnul folosit pentru blatul de bucatarie se prelungeste spre dulapurile superioare si acopera peretele. Amenajarea urmeaza o linie moderna, cu apecte cromatice neutre, mobilier alb si trei pereti cu accente puternice de culoare. 

Bucataria nu duce lipsa spatiilor de depozitare, iar in capatul mesei de bar au fost asezate mai multe rafturi cu plante ornamentale care improspateaza spatiul.

Iluminatul este o parte importanta a designului. Benzi cu LED plasate sub mobilierul inferior si sub rafturi creeaza un efect difuz de lumina care sporeste confortul vizual pastrand totusi intimitatea spatiului. 

Peretele din caramida zugravit in alb ofera un aer industrial. Perdelele verde praz pastreaza senzatia de prospetime si contrasteaza cu nuantele aprinse ale peretilor si cu albul de la nivelul mobilierului. 

Noua ni se pare o amenajare foarte inspirationala. Tu ce parere ai? 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...