O casa vesela amenajata de sarbatoare

Fie ca ai inceput deja pregatirile pentru sarbatori sau daca ti se pare prea devreme, eu cred ca o amenajare frumoasa ne va inspira in orice etapa ne-am afla. Lasa-te inspirat si sedus de tot ceea ce vei vedea.


Deschide Galeria

Nu stiu cum simtiti voi, dar pentru mine sarbatorile de iarna inseamna caldura, ciocolata calda, brad si neaparat un semineu. Drept urmare, iata-l si in amenajarea noastra. Cu un design contemporan si minimalist, el reuseste sa fie centrul de atentie gratie decoratiunilor din jurul lui.

Cu siguranta te-a atras si restul decorului. Totul iti inspira caldura si starea aceea de bine pe care o ai cand esti inconjurat de toti ai tai dragi si te pregatesti sa iei masa. Conturat intr-un minunat stil rustic-chic, detaliile se armonizeaza placut cu atmosfera de sarbatoare din fundal. Pernele decorative, pledurile pufoase sau blanitele de pe pardoseala parca te imbratiseaza. Covorul este piesa de rezistenta a amenajarii. Viu colorat, de inspiratie rustica, iti aminteste de casa bunicilor.

De la bucatarie si pana in hol, din living si pana in dormitor, spatiul respira sarbatoare prin toate detaliile amenajarii, excelent redate prin accesoriile specifice Craciunului, a texturilor moi si pufoase, a lumanarilor si a unei cromatici ce inveseleste si anima orice spatiu.

Sa fie sarbatori cu bine!

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...