O casa vesela amenajata de sarbatoare

Fie ca ai inceput deja pregatirile pentru sarbatori sau daca ti se pare prea devreme, eu cred ca o amenajare frumoasa ne va inspira in orice etapa ne-am afla. Lasa-te inspirat si sedus de tot ceea ce vei vedea.

Deschide Galeria

Nu stiu cum simtiti voi, dar pentru mine sarbatorile de iarna inseamna caldura, ciocolata calda, brad si neaparat un semineu. Drept urmare, iata-l si in amenajarea noastra. Cu un design contemporan si minimalist, el reuseste sa fie centrul de atentie gratie decoratiunilor din jurul lui.

Cu siguranta te-a atras si restul decorului. Totul iti inspira caldura si starea aceea de bine pe care o ai cand esti inconjurat de toti ai tai dragi si te pregatesti sa iei masa. Conturat intr-un minunat stil rustic-chic, detaliile se armonizeaza placut cu atmosfera de sarbatoare din fundal. Pernele decorative, pledurile pufoase sau blanitele de pe pardoseala parca te imbratiseaza. Covorul este piesa de rezistenta a amenajarii. Viu colorat, de inspiratie rustica, iti aminteste de casa bunicilor.

De la bucatarie si pana in hol, din living si pana in dormitor, spatiul respira sarbatoare prin toate detaliile amenajarii, excelent redate prin accesoriile specifice Craciunului, a texturilor moi si pufoase, a lumanarilor si a unei cromatici ce inveseleste si anima orice spatiu.

Sa fie sarbatori cu bine!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole