O casa ca in filme din Timisoara

Proiectul, realizat de Parasite Studio, se afla la marginea orasului Timisoara si atrage atentia inca de la exteriorul acestuia.

Deschide Galeria

Combinatia alb-negru a fatadei are scopul de a evidentia volumele cladirii a caror pozitie permite intrarea luminii naturale in toate incaperile spatiului.

Curtea are doua zone principale: spatiul de relaxare cu piscina si spatiul verde din spatele casei.

Construita pe doua etaje, casa incepe la parter cu un living generos. Inaltimea acestuia si ferestrele foarte largi, accentueaza dimensiunile incaperii. Jocul alb-negru este continuat si in interior si este combinat cu nuante calde de bej si maro. Decorul este simplu, aproape inexistent, intreaga atentie cazand pe canapeaua supradimensionata si pe un perete-accent, negru, din mijlocul incaperii.

Suprafetele din sticla permit o vedere generala a incaperii, chiar si ferestrele sunt supradimensionate, de la pardoseala pana la tavan.

Scarile simple, reduse pana la trepte, albe, sunt despartite de living, de asemenea, printr-un perete de sticla. Acestea permit accesul la nivelul superior unde se afla cele doua dormitoare. Atentia este captata de dormitorul matrimonial, al carui design simplu il face special. Designerii au creat un ambient odihnitor si cald printr-o cormatica simpla: alb-maro-bej. Patul are un design deosebit, fiind dispus intr-un cadru suspendat. In spatele acestui cadru au fost instalate corpuri de iluminat care accentueaza designul patului.

Ferestrele generoase sunt puse in evidenta de peredele voluminoase, albe, care permit trecerea luminii.

Bucataria minimalista are corpurile mobilierului ascunse intr-un design simplu. Aceeasi schema cromatica se continua pentru a crea unitate spatiului.

Baile sunt de dimensiuni generoase, fiind amenajate in acelasi stil minimalist, cu forme definite, simple. Corpurile par sa pluteasca in spatiul in totalitate alb.

Sursa: parasitestudio.com
Foto: Attila Wenczel

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole