O casa cu un design futurist din Ucraina

Aceasta casa cu un design futurist din Ucraina a fost proiectata de catre arhitectul local Sergey Makno, are 235 metri patrati si apartine unei familii din zona Kievului.


Deschide Galeria

Se pare ca Sergey Makno nu este un mare fan al constructiilor cu forme clasice, asa ca de fiecare data cand are ocazia creeaza forme nonconformiste, autentice si care ies in evidenta.

In cazul aceste locuinte, fatada este construita dintr-o combinatie de beton si zidarie de culoare neagra. Exceptie fac doi dintre acesti pereti care sunt acoperiti cu discuri din lemn de stejar. Culoarea lemnului contreasteaza puternic cu partea de zidarie neagra, si dau un aer sobru si elegant intregii constructii.

In interior gasim o scara de lemn care conecteaza parterul cu primul etaj. Langa aceasta scara se afla o biblioteca care urca odata cu scara spre partea de sus, depasind linia tavanului.

Citeste si Decorarea unei case din Amsterdam: 70% stil scandinav, 30% stil industrial

In zona de living este amplasata o soba care ofera interiorului o imagine idilica plina de caldura. Sufrageria comunica cu camere de cinat si bucataria, iar intreaga zona de tip open-space impresioneaza prin dimensiune.

Cele doua geamuri pozitionate deasupra scarilor "umplu" camera cu lumina naturala, creand un mediu confortabil si primitor.

La etaj sunt doua dormitoare, baia si un birou. Si acest etaj impresioneaza prin combinatia de materiale, texturi si culori. De exemplu, baia are un perete din sticla, exact cel care este aproape de cada. Ceea ce pare putin cam neobisnuit.

"Contrastul a devenit una dintre principalele mele teme de design – forme groase cu forme subtiri, elemente de constructie grele cu cele usoare, caramida neagra cu cimentul alb, suprafete netede care contrasteaza cu suprafete texturate", asa ne explica arhitectul Sergey Makno, in ceea ce priveste viziunea sa despre desing.

Printre ultimele creatii ale lui Sergey Makno se numara un bar din Kiev, a carui ziduri au fost acoperite in totalitate cu nuiele.

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...