fbpx

O casa cu un design futurist din Ucraina

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Aceasta casa cu un design futurist din Ucraina a fost proiectata de catre arhitectul local Sergey Makno, are 235 metri patrati si apartine unei familii din zona Kievului.

Deschide Galeria

Se pare ca Sergey Makno nu este un mare fan al constructiilor cu forme clasice, asa ca de fiecare data cand are ocazia creeaza forme nonconformiste, autentice si care ies in evidenta.

In cazul aceste locuinte, fatada este construita dintr-o combinatie de beton si zidarie de culoare neagra. Exceptie fac doi dintre acesti pereti care sunt acoperiti cu discuri din lemn de stejar. Culoarea lemnului contreasteaza puternic cu partea de zidarie neagra, si dau un aer sobru si elegant intregii constructii.

In interior gasim o scara de lemn care conecteaza parterul cu primul etaj. Langa aceasta scara se afla o biblioteca care urca odata cu scara spre partea de sus, depasind linia tavanului.

Citeste si Decorarea unei case din Amsterdam: 70% stil scandinav, 30% stil industrial

In zona de living este amplasata o soba care ofera interiorului o imagine idilica plina de caldura. Sufrageria comunica cu camere de cinat si bucataria, iar intreaga zona de tip open-space impresioneaza prin dimensiune.

Cele doua geamuri pozitionate deasupra scarilor "umplu" camera cu lumina naturala, creand un mediu confortabil si primitor.

La etaj sunt doua dormitoare, baia si un birou. Si acest etaj impresioneaza prin combinatia de materiale, texturi si culori. De exemplu, baia are un perete din sticla, exact cel care este aproape de cada. Ceea ce pare putin cam neobisnuit.

"Contrastul a devenit una dintre principalele mele teme de design – forme groase cu forme subtiri, elemente de constructie grele cu cele usoare, caramida neagra cu cimentul alb, suprafete netede care contrasteaza cu suprafete texturate", asa ne explica arhitectul Sergey Makno, in ceea ce priveste viziunea sa despre desing.

Printre ultimele creatii ale lui Sergey Makno se numara un bar din Kiev, a carui ziduri au fost acoperite in totalitate cu nuiele.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...