O casa de poveste amenajata in stil rustic englezesc

Povestea de astazi ne poarta pe taramurile englezesti, mai exact in Cambridge, unde aflam despre cum un cuplu italian a facut o schimbare majora, mutandu-se aici din Roma. S-au indragostit de oras in timpul unei vacante si atunci cand oportunitatea li s-a oferit, au acceptat provocarea de a incepe o noua viata in Regatul Unit.


Deschide Galeria

Au achizitionat o casa recent construita pe care au decorat-o dupa propriul gust, cu influente rustice englezesti, shabby chic si vintage. Au reusit sa contureze astfel un adevarat camin luminos, confortabil si placut.

Procesul de decorare si amenajare a fost indelungat, insa a meritat pe deplin. Initial, accentul a fost pus pe bucatarie si apoi, treptat, si celelalte zone s-au conturat cu piesele si accesoriile atent alese.

In bucatarie, amenajarea ne aminteste de interioarele tip cottage, cu mobilier din lemn si perdelute mici pentru fereastra. Alegerile au fost foarte inspirate, totul este coerent si placut asortat. Suportul pentru vase, blatul de lucru din lemn, chiuveta, placile ceramice tip Metro in culoare verde-menta, accesoriile si decoratiunile specifice compun un decor autentic rustic englezesc, dar intr-o nota moderna. Dining-ul este o incapere de sine statatoare, cu mobilier specific, excelent decorat.

Pentru living, amenajarea a pornit de la semineu, inspiratie din casele tipic victoriene. Si mobilierul a fost ales in acelasi spirit, rand pe rand venind canapeaua si fotoliile foarte confortabile. Cromatic, au optat pentru culori foarte deschise, pastelate pentru a pastra interioarele cat mai luminoase si primitoare.

Dormitorul matrimonial urmareste linia aceluiasi design vintage, rustic. Placarea peretelui cu lemn, noptierele, imprimeurile florale si texturile bogate compun un decor special, intim, plin de rasfat. O amenajare pe masura vom gasi si in baia aferenta dormitorului.

Cu siguranta iti va face mare placere sa urmaresti imaginile cu detaliile acestei amenajari! Speram sa te inspire si pe tine aceasta minunata casa!

Sursa foto: Idealhome

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...