O casa de poveste decorata intr-o feerie de culori

Nu exista nimic care sa ma incante mai mult decat o casa plina de personalitateUrmatoarea amenajare pare desprinsa direct din cataloagele de decor si apartine unei case construite in anii 1980 pe care un cuplu a achizitionat-o avand dorinta de a scapa de stresul si aglomeratia din oras. 

Deschide Galeria

Dupa cum putem vedea, casa aflata intr-un stadiu avansat de degradare a primit reconditionarea necesara si in plus, i-a fost oferita propria sensibilitate pe care si-au dorit-o proprietarii. Mobilierul plin de culoare si detalii dau o nota unica acestui living. Printre stilurile scandinav si vintage prezente aici, livingul se bucura si de alte elemente unice speciale precum este covorul colorat in stil etnic, lampa de podea si pernele intr-o multitudine de pattern-uri atragatoare.

Citeste si cum sa alegi culorile potrivite pentru casa ta

Acest dulap a primit un aspect delicios prin adaugarea unui strat de hartie cu model pe placajul interior. Toate elementele asezate pe rafturile dulapului sunt armonizate perfect cu ansamblul de obiecte decorative prezente in casa.

Citeste si culori in tendinte pentru amenajarea unui spatiu

Chiar si mesele auxiliare prezente in living au fost alese cu multa grija si afectiune. Aceasta masa vintage colorata in roz pastel inveseleste orice colt de camera. Camera copilului este perfecta prin simplitatea pe care o emana. Un perete verde-menta adaposteste decorul si mobilierul in stil scandinav. Dormitorul cuplului pastreaza aceeasi cromatica asaltata de culoare si o reprezinta aici printr-un tapet plasat pe peretele din spatele patului. Colturile peretilor au fost decorate in mod magic cu diverse tablouri inspirate din povestile copilariei.

Sursa foto: inspirahogar.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole