O casa de sticla construita in jurul unui brad de 12 metri

Proiectata de studioul A. Masow din Rusia, aceasta casa superba din sticla este o varianta moderna a unei casute din copac. Cladirea circulara de trei etaje va fi construita in jurul unui brad de 12 metri. Un ax cilindric si o scara circulara va ingloba trunchiul si ramurile sale, permitand locuitorilor locuintei sa fie scufundata in natura si ancorata de aceasta in acelasi timp.

Deschide Galeria

Despre aceasta casa, Aibek Almasov de la A. Masow Design Studio explica: "Clientul este un om de afaceri de 38 de ani. Acesta isi doreste sa creeze o casa pentru un cuplu, un loc in care sa poti sa stai cu un prieten si sa discuti idei si filosofii. Casa trebuie sa fie ceva care poate dezvolta spiritual si creativ pe cineva."

Conform arhitectilor casa va fi construita in zona montana Almaty din Kazahstan, casuta din copac ajungadn la un pret estimat la 375.000 de dolari, incluzand designul, materialele si terenul.

Casa din copac A. Masow va fi terminata anul acesta. Va fi construita din coloane de metal, panouri de gips-carton, podele de beton si lemn si ferestre din podea pana in tavan. Singura problema a acestei case foarte frumoase din padure ar putea fi o lipsa de intimitate, sa stai pe canapea si sa observi un grup de excursionisti lipiti de geam si uitandu-se la tine.

Sursa foto: fastcodesign.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole