fbpx

O casa de vis din Singapore cu un design interior modern

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Casele de vis se regasesc in orice tara din lume, fie ca vorbim de tari in curs de dezvoltare sau tari care se afla intr-o continua crestere economica, cum este cazul statului din Asia de Sud-Est, Singapore.

Deschide Galeria

Un asemenea stat modern, cu economie extrem de functionala, nu avea cum sa nu produca exemple arhitecturale remarcabile, prezente atat in institutiile publice, cat si in locuintele de familie.

Designul ales pentru aceasta casa din Singapore este unul foarte modern, optand pentru a integra exteriorul cu interiorul, fara a crea o discrepanta prea mare intre cele doua spatii ale casei. Trecerea dintr-o zona in alta se face foarte subtil, acest lucru fiind realizat prin proceduri arhitecturale care denota un design foarte atractiv.

A vedea verdeata de afara cum apare in casa ta, dar fiind in acelasi timp intr-o casa foarte solida, ofera un sentiment aparte cu care te vei acomoda cu mare placere, mai ales daca poti numi acest spatiu acasa, cum este si cazul familiei singaporeze care detine aceasat proprietate.

Cu o paleta foarte diversificata de culori, de la pereti, la mobila, la podele si inclusiv la arta aleasa pentru a decora interiorul casei, denumita si “Jalan Chempedak House”, este realizata intr-un stil singaporez avangardist care trebuie apreciat chiar si de catre cei mai conservatori dintre noi.

Designul interior si exterior al acestei case este unul de admirat, avand toate utilitatile si facilitatile de lux care se regasesc in toate hotelurile de 5 stele din lume, putem spune ca acest mod de a amenaja o casa este de aplicat oriunde se poate implementa.

Tinand cont de generozitatea spatiului si de culoriile vii si naturale prezente in intreaga casa, trebuie sa catalogam arhitectura si designul acestei case ca fiind unul exemplar pentru orice colt al lumii.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...