fbpx

O casa din Africa de Sud cu o priveliste minunata

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Aceasta proprietate din Africa de Sud a fost reamenajata pastrandu-se o linie arhitectonica moderna si abordandu-se o estetica cool a interioarelor. Proiectul a fost conceput de arhitectul sud-african Henrie Comrie.

Deschide Galeria

Materialele folosite sunt cele naturale. S-a mers mult pe amprenta personala, textile pretioase dispuse intr-o stratificare creativa  si s-au adaugat detalii care personalizeaza si scot din anonimat. Rezultatul final este ilustrarea perfecta a conceptului de casual cool.

Pozitionata intr-o zona viticola renumita (Banhoek), casa surprinde si prin privelistea minunata, de un pitoresc ce invita la relaxare. Totul este gandit pentru a inspira acest lucru – numeroasele verande ce lasa lumina sa tranceada spatiul, terasele generoase de unde poti scruta orizonturile picturale si o gradina de la care cu greu iti poti lua ochii.

In functie de momentul zilei, culorile decorului fac din fiecare incapere un adevarat spectacol – un limbaj universal al designului interior reusit, cromatica respecta echilibrul soarelui si complimenteaza elementele decorative intr-un mod inspirat.

“Ne plac lucrurile naturale, care sunt in armonie cu dragostea fata de viata”, spun proprietarii, care au si o florarie numita Okasie.

Arhitectul Henrie Comrie a avut ca punct de plecare Le Corbusier – pereti de un alb estompat, metal industrial, tavane din beton brut si lemn netratat. Totul integrat in ambientul natural, pentru ca trecerea sa se faca firesc de la exterior la interior.

Obiectele decorative au fost adunate de proprietari de-a lungul timpului, nefiind genul pe care le poti gasi cu usurinta in comert. Pentru a inlatura orice urma de banalitate, ele au fost mixate nonsalant in fiecare incapere cu piesele de mobilier, accentuand relatia de complementaritate dintr-o viziune unitara asupra spatiului.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...