Casa paradisiaca inconjurata de gradini cu aspect salbatic

Un scenariu perfect pentru locuinta ideala ar putea fi casa inconjurata de gradini inverzite din care se intrezaresc copaci cu frunzis bogat si asupra careia cade o perdea abundenta din lumina naturala.

Deschide Galeria

Gradinile cu aer salbatic au fost dintotdeauna sursele inexplicabile ale unei atmosfere caracterizata de buna stare, asa cum se resimte si in preajma acestei case din suburbia Madridului. Gradina pare un paradis nedescoperit, care te imbie, prin forta incantatoare, sa ii descoperi desisurile misterioase.

Energia pozitiva pe care o raspandeste aceasta locatie paradisiaca a fost simtita de catre familia care locuieste aici inca de la prima vizita. Dragostea la prima vedere dintre cuplul care a achizitionat casa, fiul lor mai mic, si terenul acoperit cu arbori datatori de umbra si vegetatie bogata a facut aceasta locatie sa para parca si mai minunata. Inclusiv culorile alese pentru designul interior si exterior par sa respecte senzatia de buna dispozitie care pluteste peste tot in aer.

Caracterul dinamic al livingului si al zonei pentru servirea mesei se estompeaza treptat, inaintand spre dormitorul in care calmul si intimitatea sunt predominante. Senzatia de liniste este atinsa aici prin mobilierul lipsit de pretentii, realizat in linii simple si materialele calde care primesc accente subtile de culoare.

Dormitorul copilului are parte de mult spatiu pentru joaca si a fost vopsit in alb pentru a restabili simplitatea. Baia a primit o doza potrivita din accentele calde care predomina in intreaga locuinta. In plus, echiparea cu obiecte functionale o fac un spatiu foarte placut care se integreaza foarte bine in atmosfera diafana prezenta in casa.

Sursa foto: micasa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole