O casa primitoare in stil rustic ideala pentru o familie cu copii

O casa rustica cu atitudine moderna este tot ce isi poate dori o familie tanara cu 3 copii. Avand acel aspect de casa perfecta in care sa iti petreci weekendurile in aer liber si in care copiii si familia se pot bucura de un gratar in aer liber, jocuri si citit in jurul focului, va prezentam o casa care imbina rusticul cu modernul, dar nu neglijeaza nevoia de relaxare si confort.

Deschide Galeria

Casa alba in stil rustic a fost construita special pentru ca familia sa petreaca aici timp de calitate impreuna. Aceasta a primit ulterior o noua extensie prin construirea modernului hambar negru, care gazduieste o camera pentru relaxare la parter si un dormitor matrimonial la etajul superior.

Citeste si amenajare de casa – frumusetea stilului rustic la superlativ

Cu acest scop, livingul a primit atentie speciala in privinta amenajarii. Peretii vopsiti in alb au fost acompaniati de covorul vopsit in aceeasi nuanta cu o vopsea speciala pentru podea. In felul asta, toata camera primeste un plus de luminozitate, iar piesele de mobilier inchise la culoare vor fi evidentiate. De asemenea, colectia de carti si textile invechite intregeste decorul boem al acestui living.

Fotoliile in stil scandinav sunt o mostenire de familie, iar masa din lemn masiv este o bijuterie a familiei ce reflecta lumina care patrunde in zona bucatariei si a dininguluiSoarele patrunde mai putin in aceasta zona, de aceea a fost nevoie de potentarea efectului de luminozitate cu niste perdele din catifea in culoarea galben-acid. Corpul de iluminat a fost cumparat dintr-o piata de vechituri si completeaza cu succes atmosfera antica din casa rustica.

Camera destinata studiului este extrem de armonios realizata din punct de vedere cromatic. Bancheta din catifea completeaza cromatic caldura redata de focul din semineul de pe perete.

Aerul vintage este prezent in casa rustica si prin faptul ca arhitectii au indepartat, restaurat si apoi reinstalat placile originale de parchet in diferite culori, realizand astfel un mozaic din parchet. Mixul echilibrat transpune cu succes decorul superb redat de casa rustica intr-un mediu campenesc.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole