O idee nemaipomenita de relaxare: “Patul plutitor”, inventie John Huff

Dupa o analiza a fenomenului de relaxare prin miscarea de leganare, care a fost dovedita stintific ca fiind benefica pentru oameni, si ideea de saltea de apa, paturile in patru colturi sau hamacul, inventatorul John Huff a creat conceptul de pat sub ideea unui omni-pendulum suspendat.


Deschide Galeria

Barbatul s-a gandit “ Cum ar arata patul ideal, cum te-ai simti in acesta si ce beneficii ar trebui sa aduca? Ce caracteristici ar face pe toate lumea sa iubeasca patul in care sta?” si a gasit raspunsul perfect: paturile plutitoare.

Patul inventat de John Huff poate fi atat pentru exterior cat si pentru interior si are ca scop imbinarea utilului cu placutul. Chiar daca prezinta un aspect iesit din comun, cu un design inedit, acesta are si functia de obiect de relaxare, cu maxim de confort. Avand un punct de suspensie deasupra care face ca leganarea sa fie blanda, iar dedesubt o plasa care serveste ca suport, cu intarire ajustabila si cu inaltime reglabila, acest pat devine obiectul must have din casa fiecaruia.

Patul “plutitor” nu a fost gandit doar ca un simplu loc de relaxare, ci poate fi si o sursa de amuzament. Datorita aspectului inedit pe care il are, patul poate fi usor considerat un obiect de design, iar faptul ca se leagana, devine un element interactiv, numai potrivit de a petrece momente relaxante cu prietenii, locul ideal de a citi o carte buna sau de a te destinde pur si simplu in gradina, pe terasa sau oriunde te-ai gandi sa il montezi.

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...