fbpx

O locuinta mica si cocheta cu accente galbene

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Intr-o locuinta mica, fructificarea spatiului in ton cu dorinta de a obtine o amenajare moderna si cocheta este posibila doar cu multa imaginatie. Ceea ce va prezentam mai jos este o mostra de cum culoarea si creativitatea se impletesc armonios pentru a da nastere unui “acasa” deosebit de primitor.

Deschide Galeria

Solara si plina de energie, galbenul este o culoare ce infuzeaza de fiecare data spatiul cu o luminozitate aparte. In acest caz, el este accentul principal intr-o mare de alb. Se observa intreaga suita de artificii care dau amploare: zona livingului a fost unita cu cea a bucatariei, obtinandu-se un open space generos, iar paleta a fost aleasa in asa fel incat sa reflecte cat mai mult lumina – alb pentru pereti, podea, ramele geamurilor si mobilierul bucatariei si jocuri optice cat mai subtile, doar pentru a puncta anumite colturi ale casei.

A fost creat astfel un efect fluid, de spatiu care curge, intr-o disolutie a asperitatilor vizuale care pot limita impresia de ansamblu a privitorului. Aparatura electrocasnica cu aspect metalizat este de asemenea o alegere in concordanta cu dorinta de marire a spatiului – efectul de oglinda pe care il creeaza, amplifica senzatia de spatialitate.

Citeste si cum sa pui in valoare un spatiu de 70 mp

Piesele de mobilier sunt frugale, pentru a nu incarca excesiv. S-a optat in schimb pentru o varietate de rafturi si etajere care utilizeaza inaltimea si degajeaza solul. Plantele vii sunt o continuare a obiectelor decorative galbene, furnizand aceeasi prospetime decorului. 

Corpurile de iluminat sunt simple si se integreaza conceptului – galben pentru dormitor, auriu pentru bucatarie si alb in restul apartamentului. Privindu-o in amanunt, aceasta locuinta este o expresie reusita a modului in care un spatiu citadin limitat se poate transforma cu ajutorul designului si al esteticii intr-o oaza de relaxare. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...