O locuinta primitoare amenajata in Constanta

Ne intoarcem astazi la Constanta sa admiram o noua locuinta inspirata de apropierea marii.

Deschide Galeria

Beneficiarii sunt o familie tanara, cu doi copii, care au ales sa schimbe decorul unui apartament in centrul orasului, cu confortul oferit de o locuinta la curte. Nevoia de a se muta cat mai repede in noua lor casa a dus la pastrarea finisajelor existente in locuinta, fiind realizate doar cateva lucrari mici de renovare.

Locuinta este desfasurata pe doua nivele, cu un hol de intrare si o baie de serviciu la parter, impreuna cu o zona de zi deschisa; cele trei dormitoare si baia principala fiind dispuse la etaj.

Pentru bucatarie s-a optat pentru un mobilier in nuante de verde inchis, cu insula pentru delimitarea acestei zone. Astfel, bucataria ofera multiple zone pentru depozitare, dar si o zona pentru gustari rapide si loc generos pentru gatit.

In zona de living regasim un perete-accent tot in nuanta de verde (realizata cu o vopsea decorativa speciala) pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii, tinand cont de deschiderea bucatariei spre camera de zi.

Canapeaua din piele naturala in nuante de crem deschis ofera luminozitate spatiului. Mobilierul pentru living urmeaza o linie minimalista, ce ofera spatii pentru depozitare, atat inchise, cat si deschise. Combinatia de lemn natur si oliv deschis al fronturilor mobilierului se incadreaza perfect in cromatica locuintei.

Urcand la etaj, regasim zona de noapte. Patul tapisat integral in piele ecologica propune o tablie supradimensionata, cu usoare accente clasice. Nuanta de crem folosita pentru a contura un perete-accent imprima relaxare si o stare confort. Pentru a beneficia de cat mai mult spatiu pentru depozitare, beneficiarii au ales un dulap de dimensiuni generoase, cu usi glisante si oglinzi. Noptierele si comoda cu sertare pastreaza si ele cromatica incaperii.

Dormitoarele copiilor, nu foarte generoase ca dimensiuni, au fost mobilate astfel incat sa acopere toate necesitatile de depozitare ale acestora, tinand cont de limitarile spatiului.

Paturile pentru camerele copiilor sunt tapisate integral cu piele ecologica, fiecare dintre ele avand sistem de depozitare cu lada, foarte usor accesibil copiilor. Fiecare dintre cele doua camere propun o cromatica diferita – nuante de verde si nuante de albastru, echilibrate de alb si nuantele neutre ale pieselor de mobilier. Decorurile au fost alese luand in calcul caracterul functional al camerelor si tinand cont de personalitatile celor 2 copii.

Mobilerul pentru intreaga locuinta a fost achizitionat de la magazinul Interior Store din Constanta.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole