O renovare de bucatarie aerisita si colorata

Bucataria poate capata un nou aspect cu imaginatie si cateva modificari la nivel de aranjare a dulapurilor si electrocasnicelor.

Deschide Galeria

Fiind un open space, inainte de renovare, bucataria nu parea suficient de spatioasa, mobila din lemn cu un aer usor invechit nu oferea diversitate si nici culoare, combinatia fiind destul monotona.

Schimbarea s-a produs la nivelul de organizare al dulapurilor in primul rand. Dulapurile din partea superioara au fost eliminate. Un placaj alb a luat locul vechilor flise. Etajerele si rafturile deschise permitand acum expunerea seturilor de farfurii, cesti, boluri, pahare si cani intr-un mod placut.

Dulapurile din partea inferioara au fost pastrate, dar vopsite in turcoaz, acestea fiind, de fapt culoarea predominanta de dupa renovare. Si scaunele (inlocuite cu unele noi) au primit aceeasi culoare pentru un plus de efect si coerenta la nivelul vizual.

Masina de gatit a fost pastrata, la fel si frigiderul care pare acum mult mai bine integrat in ansamblul bucatariei. Chiuveta a fost inlocuita cu una dubla, mai eficienta decat anterioara.

Rezultatul per ansamblu este placut si cu siguranta mai bine pus in evidenta si eficient utilizat. Spatiul este acum mai mult si mai bine iluminat, datorita renuntarii la dulapurile care blocau lumina dinspre fereastra. Albul pune in valoare turcoazul, creand un sentiment placut de relaxare. De remarcat insertiile de arta prin micile tablouri care personalizeaza spatiul din bucatarie; in sigur acum este un loc mult mai placut pentru a gati si servi masa alaturi de cei dragi.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole