O solutie inedita pentru birou si biblioteca – amenajarea cu placaj ceramic

Biroul este un spatiu de lucru, in care mobilitatea este un factor important. De aceea, amenajarile interioare trebuie sa ii ofere ocupantului libertatea de miscare, fara a renunta la inovatia designului.


Deschide Galeria

In aceeasi linie stilistica se inscrie si biblioteca, in care aranjamentele eficiente si creative sunt un must-have. Optand pentru amenajarea cu placaj ceramic si caramida aparenta klinker vei configura spatiile destinate creatiei intr-un mod inedit.

In plus, este disponibil intr-o varietate de culori si modele, din care poti alege in functie de rezultatul dorit. Daca iti doresti sa creezi un spatiu neconventional, care sa-ti ofere senzatia de energie, apeleaza la culori vibrante, precum Tunis, Marrakesh sau Rio. Pentru o senzatie de relaxare, iti recomandam culori calde si diafane din gama Rose sau Solaris (precum White Cellar, Santorini sau Calore).

De asemenea, placajul ceramic poate fi utilizat cu succes si pentru reconditionare. Poti realiza efecte speciale prin diferite combinatii de culori, iar rezultatul va suprinde prin nota fresh oferita de amenajarea cu placaj.

Placajul ceramic si caramida aparenta oferita de Brikston se inscriu in cele mai noi tendinte de amenajari interioare. In plus, fiind produse ceramice realizate din materiale naturale, placajul si caramida klinker rezista in timp, fara sa-si piarda din intensitatea culorii sau sa-si modifice proprietatile.

Daca iti doresti sa configurezi o biblioteca sau un birou cu finisaje remarcabile, produsele ceramice Brikston klinker reprezinta o solutie distincta si de efect.

Mai multe detalii gasesti pe: http://www.brikston.ro.

Daca doresti sa faci o comanda, poti accesa magazinul online: http://magazin.brikston.ro/.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...