fbpx

O viata sanatoasa incepe cu locuinta in care traim. Alege produse de calitate pentru locuinte durabile si eficiente

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Prioritatile s-au schimbat de-a lungul generatiilor. In prezent, stilul de viata activ, optiunile din ce in ce mai diverse in aproape orice domeniu contribuie la transformari de perspective si modificari de paradigma. Ne dorim o calitate superioara pentru orice bun sau produs pe care il consumam sau achizitionam, inclusiv apartamente cu standarde ridicate de locuire.

Deschide Galeria

In ultimii ani, apartamentele noi au cunoscut o crestere spectaculoasa, cererea fiind si ea din ce in ce mai mare. Ce ne spune asta? Ca tinerii isi doresc locuinte moderne, la standarde ridicate, diferite fata de cele pe care le-au avut parintii lor, fiind mult mai cu bagare de seama la beneficiile imediate, dar si cele pe termen lung, din perioada locuirii.

Si cum pot face asta? Acordand o atentie suplimentara si documentandu-se in acelasi timp despre ce inseamna apartamente eficiente energetic, despre calitatea materialelor de constructii si mai ales despre cum influenteaza ele gradul de confort din viitoarea locuinta.

Materialele din care sunt realizati peretii si modul de punere in opera al acestor produse reprezinta un detaliu foarte important, care va influenta consumul de energie dintr-un apartament, bugetul necesar intretinerii, gradul de siguranta al locatarilor, pe scurt, calitatea vietii pe termen indelungat.

Peretii realizati din materiale eficiente termic si durabile pastreaza un climat sanatos si echilibrat la interior astfel ca vor genera economii pe termen lung datorita costurilor reduse de intretinere si de incalzire sau racire a locuintei. Ytong este un brand german cu o experienta de peste opt decenii in intreaga lume, o garantie in ceea ce priveste calitatea sistemelor de zidarie termoizolanta. Prin urmare, produsele oferite de Ytong sunt certificate pentru construirea de locuinte verzi, fiind produse 100% naturale si cu performante termice ridicate.

Chiar daca pe parcursul timpului vei schimba finisajele din interiorul locuintei, structura de baza a apartamentului, peretii sai, vor ramane aceiasi. Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca pentru realizarea acestora s-au folosit materiale eficiente si durabile care iti vor asigura confortul termic, izolarea fonica atat de necesara in cazul ansamblurilor rezidentiale, dar si siguranta in caz de seism.

Pentru momentele firesti cand iti vei dori schimbari la nivel de  amenajari interioare, Ytong iti este alaturi oferindu-ti pachete adaptate oricarui proiect de modificare a designului locuintei tale. Pachetele de mici dimensiuni care contin 4-5 elemente de zidarie Ytong Design au fost create special pentru proiectele mici de amenajari interioare. Vei putea realiza astfel cu costuri reduse, dar cu rezultate vizibile, orice amenajari creative, ornamentari arhitecturale precum seminee sau spatii de depozitare, proiecte de placari si amenajari in baie sau bucatarie.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...