Obiecte de decor unice pentru un living modern

Eleganta, mai ales in designul de interior, se regaseste in detalii. In proiectele moderne de amenajare,  livingul este conturat ca un spatiu de relaxare si de socializare pentru intreaga familie. Estetica detaliilor si echilibrul acestora sunt cele care imprima livingului acel aer confortabil de “acasa”.

Deschide Galeria

Astfel, un living contemporan va fi creat in termini minimalisti, pentru a feri ochiul de aglomerari inutile. Potrivit principiului caruia mai putin inseamna mai mult, nuantele neutre si texturile pretioase vor fi cele care vor imbraca spatiul, creand un cadru in care imaginatia si creativitatea se vor putea desfasura in voie. Iar pentru a desavarsi cu adevarat livingul, vom apela la aportul delicat al obiectelor decorative, cele care vor juca rolul de puncte focale ale amenajarii.
In momentul in care vom aranja obiectele decorative, spatiul va deveni cu adevarat personal. Si de unde ne-am putea inspira mai bine in alegerea lor, daca nu de la cei care se dedica esteticii cu tot sufletul. Acest lucru se simte in magazinele Nobila Casa, locul in care obiectele decorative iti spun povestea unui camin stilat si in armonie cu tine.

Imagineaza-ti o dupa-amiaza placuta, petrecuta pe canapeua din living. Timpul se scurge in favoarea ta, iar un ceas de perete cu linii fine va fi cel care iti va reaminti acest lucru.

Accentele artistice pot creiona o atmosfera deosebita in living si nimic nu exprima mai bine acest lucru ca o serie de  tablouri in culori delicate.

Cu ajutorul pernelor decorative, o canapea simpla va deveni pe loc un coltisor confortabil in care vei putea citi sau te vei putea rasfata dupa o zi lunga.   

 Amintirile si momentele frumoase pot decora un perete al livingului, aducandu-ti la fiecare privire asupra lor zambetul pe buze. Ramele si albumele foto cu modele speciale vor avea grija ca incadrarea lor sa fie perfecta.

Alege intotdeauna obiectele decorative cu sufletul si cauta-ti inspiratia acolo unde grija pentru fiecare detaliu vorbeste de la sine. Livingul, ca de altfel intreaga ta casa, are nevoie de toata atentia ta. Apoi, fiecare clipa petrecuta in confortul sau te va rasplati insutit.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole