Obiecte obisnuite transformate in lucruri jucause

Domenic Bahmann, un designer perspicace din Melbourne, Australia, are un stil extravagant, cu care a creat designuri in miniatura ce comunica idei simple, dar amuzante si interesante.

Deschide Galeria

Stilul artistic al lui Bahmann este divers, dar aranjamentele miniaturale cu simboluri usor de recunoscut sunt poate cele mai interesante lucrari ale lui.

Fiecare concept in parte reprezinta cate o gluma sau  un mesaj anume si ce este cel mai interesant e faptul ca toate sunt create din aranjamente simple care contin obiecte obisnuite, uzuale, pe care le putem gasi usor in orice casa.

In toata imaginatia lui surprinzatoare si abilitatea de a reinterpreta obiectele care il inconjoara, munca lui Bahmann ne aminteste de artistii Javier Perez si Victor Nunes, amandoi avand o pasiune si o inclinare spre a transforma obiecte simple din viata de zi cu zi, in cu totul si cu totul altceva.

Poate creatiile lui Bahmann te vor inspira si pe tine sa gasesti obiecte simple din casa ta si sa le transformi in mici aranjamente care sa spuna o poveste sau sa transmita un mesaj.

In galerie iti prezentam ce a reusit sa faca artistul Domenic Bahmann din niste obiecte obisnuite.

Sursa foto: boredpanda.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole