Optimizeaza spatiul din dormitor cu ajutorul mobilei multifunctionale

Cand o persoana isi cumpara o proprietate si doreste sa o decoreze, primul lucru cu care incepe este dormitorul. Fiind considerata camera cea mai importanta in materie de confort pentru viitorul locuitor, felul in care va fi mobilata si utilata aceasta joaca un rol cheie in alegerea materialelor si mai ales a designului. Acesta poate fi diferit si personalizat in functie de persoanele care vor folosi dormitorul: pentru adulti va avea propriul specific, pe cand cel al copiiilor va deborda de culori, lumina si spatiu pentru joaca.

Deschide Galeria

Mobila va fi diferita, la fel si nuantele, fiecare avand un rol esential pentru finalitatea aspectului camerelor. Adultii vor prefera ca in dormitorul lor sa se poata relaxa. Dupa un program haotic la birou, vor prefera sa se refugieze acolo pentru odihna, de aceea nuantele deschise vor predomina. In zilele noastre majoritatea apartamentelor ofera spatii mici pentru locuit, astfel incat specialistii au trebuit sa vina cu noi solutii pentru ca mobila sa poata fi integrata in aceste tipuri de interioare.

Din acest motiv, un numar mare de designeri apeleaza la mobila multifunctionala, personalizata pentru fiecare client in parte, astfel incat acesta sa-si poata stoca lucrurile intr-o maniera organizata si eficienta. Pentru a optimiza spatiul apeleaza la cateva etajere, sertare si dulapuri care pot fi integrate intr-o singura piesa de mobilier. Astfel, hainele dar si documentele sau cartile pot sta aranjate in acelasi loc din casa intr-un mod inteligent si ordonat. Cel mai usor de aplicat este in camera copiilor. Este in acelasi timp si mult mai provocant, intrucat un astfel de spatiu presupune o atentie suplimentara la detalii si la decor. Siguranta si accesibilitatea sunt cuvintele cheie in decorarea unui astfel de dormitor.

Cererea din ce in ce mai mare pentru mobila multifunctionala a determinat o crestere a companiilor care realizeaza astfel de produse si mai ales o crestere in diversitatea de modele. Pentru a satisface nevoia de original a clientilor, ei experimenteaza cu variate materiale. De aceea lemnul nu mai este demult singurul exploatat in acest domeniu, alte materiale castigand din ce in ce mai mult teren, cum ar fi metalul.

Insa toate aceste combinatii pot lua nastere in functie de aspectul dorit si de talentul designerului care vor crea unicitatea spatiului amenajat. Nu in ultimul rand, alegeti intotdeauna cu atentie materialele si fiti siguri ca veti achizitiona o calitate superioara pentru finisaje minunate.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole