Originalitate in obiectele de iluminat pentru bucatarie

Cele mai citite

Bucataria este printre cele mai greu de iluminat camere din casa. Avem de-a face cu multe colturi pe care este bine sa le iluminam de dragul atmosferei practice. De asemenea, este important sa iluminam blaturile pe care lucram pentru a ne bucura de experienta gatitului rapid si in siguranta.

Deschide Galeria

Cele mai multe bucatarii se bazeaza pe spoturi pentru blaturi si rafturi. Noi va recomandam solutiile moderne de iluminat pentru ca reusesc sa acopere o suprafata mai mare a bucatariei si sunt mult mai surprinzatoare.   

Obiecte de iluminat geometrice

Lampile si lampadarele cu linii drepte se integreaza perfect in locuintele specifice zonelor urbane, aglomerate. Secretul consta in simplitatea formelor geometrice care adauga volum si eleganta bucatariei si o fac sa para mai spatioasa.

Pentru un plus de rafinament, poti alege un model cu detalii din cupru pe care sa il pozitionezi deasupra zonei pentru luat masa.

Lampi indraznete in stil industrial

Reprezentante absolute ale stilului minimalist, lampile in stil industrial pot lua forme extrem de originale.

Tevile din bucataria ta isi vor castiga o noua utilitate daca vei atarna de ele lampi facute din cutii supradimensionate de conserve. O alta varianta creativa consta in suspendarea unei serii de becuri de dimensiuni si forme diferite cu cabluri de diferite lungimi.

Globuri din sticla stralucitoare

Pe langa faptul ca iti ofera gradul optim de iluminare deasupra blatului de bucatarie, aceste globuri moderne vor aduce echilibrul si frumusetea stilului contemporan in bucataria ta.

Poti gasi lampi din sticla transparenta in diferite marimi, pentru a le adapta cu usurinta dimensiunii oricarei bucatarii. Cu ajutorul lor, poti crea un contrast vizual surprinzator intre culorile folosite pentru mobilier si cele pe care le alegi pentru sticla lampii.

Candelabrul confectionat din hartie

Pentru o atmosfera futurista, alege o masa de bucatarie extrem de simpla si directioneaza atentia catre un candelabru neobisnuit, confectionat din vechile pagini ale cartilor sau revistelor. Cu siguranta vei avea cea mai jucausa bucatarie.

Abajurul supradimensionat din hartie de orez

Acest tip de lampa creeaza o umbra calda deasupra zonei de dining si se pozitioneaza ca un punct de echilibru al intregului spatiu pe care il decoreaza.

Il poti alege si pentru alte camere in care iti doresti o sursa artificiala cu lumina difuza. 

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa