(P) Amenajarea apartamentului cu BRIKSTON KLINKER – solutii estetice contemporane si rafinate

BRIKSTON KLINKER este un produs de o calitate superioara, obtinut prin arderea argilei la 1200 de grade Celsius, fapt care produce sunetul specific de la care ii vine numele si care ii confera o rezistenta deosebita. Pretabil atat la fatade, cat si la amenajarile interioare, placajul ceramic BRIKSTON KLINKER iti poate fi cel mai bun aliat in amenajarea si finisarea unui apartament chic. 

Deschide Galeria

Daca optezi pentru crearea unui perete despartitor sau pentru placarea unui singur perete pentru a crea un efect deosebit in living spre exemplu, sau decizi sa abordezi un design industrial cu caramida aparenta antichizata pentru holuri, bucatarie, ori chiar baie, acest material te va incuraja sa dai liber la creativitate. Gama larga de nuante si texturi este un mare plus pentru BRIKSTON KLINKER.

Poti alege dintr-o paleta care merge de la alb, la crem, argintiu, bej, roz, ocru, galben, rosu, visiniu, maro, teracota, negru, fiecare cu nenumarate nuante interpuse, irizatii si efecte de patina. Punerea in opera este simpla (si din nou, foarte variata: cu sau fara rosturi, tesuta sau nu, cu mix de nuante etc.) si mentenanta este minima. Este timpul sa uitam de mult prea uzata si pe alocuri nefericita faianta care ne-a marcat unora dintre noi debutul in domeniul amenajarilor interioare. Cu BRIKSTON KLINKER directia estetica merge acum intr-o zona mult mai contemporana, una a designului rafinat, de bun gust, in care alegerile sunt atent cumpanite si integrate in conceptul unitar al crearii unei armonii a spatiului de locuit.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole