Paleti pentru mobila de exterior

Cand ne gandim sa reamenajam terasa sau curtea interioara, planul este de obicei, sa cheltuim multi bani pe o mobila noua si pe diverse decoratiuni costisitoare. Imaginati-va, ca de data aceasta va realizati chiar dumneavoastra mobila din paleti.

Deschide Galeria

Desi poate ar parea o sarcina complexa, in esenta este destul de simpla. Sunt doar cativa pasi de urmat.

Selectia paletilor si vopsirea 

Selectia paletilor este importanta. Alegeti pe cei care nu sunt tratati cu diverse chimicale. O scurta cautare inainte de a porni in cautarea lor, este indicata. Cautati la magazinele locale sau la atelierele de tamplarie si asigurati-va ca sunt inca intr-o stare buna.

Nivelati suprafata si pregatiti-o pentru vopsire. Cautati o vopsea potrivita pentru ceea ce doriti dumneavoastra sa realizati: rezistenta la soare daca noul mobilier din paleti va sta mult timp in soare si de o culoare pe care doriti sa integrati in decor. Aplicati mai multe straturi pana obtineti efectul dorit.

Lasati sa se usuce bine si apoi adaugati perne decorative si chiar cateva ghivece de flori pentru efect. Puteti adauga chiar si o masuta tot din paleti, la care sa montati si rotile pentru a fi mai usor de deplasat. 

Fiti creativi si decorati cu bani putini!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole